HerNews.gr
Μόδα

4 νέοι τρόποι να φορέσεις τζιν φέτος

Από έξυπνα στυλιστικά κόλπα μέχρι κλασικά στιλ, τα σόου του φθινοπώρου/χειμώνα του 2023 ήταν γεμάτα με τάσεις για τζιν για να εμπνευστείτε για φέτος.

Το τζιν εξάλλου είναι ένα διαχρονικό, πασπαρτού κομμάτι. Είναι πραγματικά τόσο ευέλικτα. Μπορείτε να τα φορέσετε με ένα υπέροχο ζευγάρι γόβες και ένα πιο μοντέρνο μπλουζάκι, μπορείτε να τα φορέσετε με τα πιο casual κομμάτια όπως hoodies και αθλητικά παπούτσια και μπορείτε να τα έχετε άψογα χαλαρά όταν τα φοράτε με τα σωστά αξεσουάρ ή πιο προσαρμοσμένα κομμάτια.

Εδώ, παρουσιάζουμε μερικούς νέους τρόπους για να φορέσεις τζιν φέτος.

Με ριγέ πλεκτό 

Οι ρίγες και το τζιν πάνε μαζί όπως το ψωμί και το βούτυρο. Είναι ένας ιδανικός συνδυασμός κι αυτό το αμάνικο πλεκτό κάνει μια ωραία αλλαγή στη συνηθισμένη επιλογή με μακρυμάνικο. Απλά προσθέστε ένα blazer ή κλασικό παλτό τις πιο δροσερές μέρες.

Το jean που μπορεί να είναι business casual

Το πιο κολακευτικό jean όλων των εποχών. Αυτό είναι ψηλό και ιδανικά προσαρμοσμένο για να συνδυάζεται με πιο business casual, work outfit. Και υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα τζιν σε συνδυασμό με ένα απλό λευκό μπλουζάκι; Ένας για πάντα συνδυασμός που θα είναι πάντα με στυλ. Επίσης είναι εξαιρετικό για να το φορέσετε με blazers και πιο εκλεπτυσμένα σακάκια.

Το λευκό τζιν

Το λευκό τζιν δεν είναι μόνο για καλοκαιρινή μόδα κατά τη γνώμη μας! Προσωπικά μας αρέσει να φοράμε το λευκό jean μέχρι το φθινόπωρο. Και τις περισσότερες φορές με μονόχρωμο τρόπο. Συνδυάζονται τέλεια με ιβουάρ πουλόβερ.

Με ψηλές μπότες ή μπότες πάνω από το γόνατο

Θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας για τη σεζόν με ένα on trend στιλ; Προσθέστε τις αγαπημένες σας ίσιες ή μπότες με τακούνι μέχρι το γόνατο ή μπότες πάνω από το γόνατο.

Must have ρούχα για την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μος: Φόρεσε μαύρο δερμάτινο σορτσάκι με τον πιο chic τρόπο

HerNews ka

Kim Kardashian: Η εταιρία της Skims αξίζει πλέον 4 δισεκατομμύρια δολάρια

HerNews ka

Η Επανάσταση είναι Μόδα

Her News