HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Λιάγκας: «Μέσω του Light ο γιος μου θεώρησε ότι είμαι κάτι σημαντικό – Ό,τι έχω πει γι’ αυτόν το παίρνω πίσω»

O Γιώργος Λίαγκας και οι συνεργάτες του στην εκπομπή “Το Πρωινό” σχολιάσαν το πρωί της Δευτέρας 8 Μαΐου τη συνέντευξη που έδωσε ο Light στο περιοδικό “Down Town”, καθώς μεταξύ άλλων ο τράπερ δήλωσε πως θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του μόνο αν του έδιναν 100 ευρώ: «Σιγά μην πάω να του κάνω και τηλεθέαση! Αν μου δώσει ένα κατοστάρικο, το συζητάμε. Θα τον κάνω μάγκα τζάμπα; Όχι, φίλε! Τη δουλειά του κάνει κι αυτός OK, αλλά κακή δουλειά!».

«Πάμε στον φίλο μου, τον Light. Εγώ του έχω κάνει πρόσκληση να έρθει με χαρά στην εκπομπή. 100 ευρώ τα δίνω.

Τώρα θα περιμένετε όλοι να βγω και να κράξω τον Light. Θα σας εκπλήξω και δεν θα το κάνω και θα σας πω τον λόγο. Χθες ο μεγάλος μου γιος, ο Γιάννης που παίζει πόλο στην ομάδα της Βουλιαγμένης και είχαν αγώνες το Σαββατοκύριακο, βγήκε μετά τον αγώνα και ακούστε τι μου είπε και έχω ανατριχιάσει και έχω πάθει σοκ», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μου λέει: “Την ώρα που παίζαμε με την Γλυφάδα, έρχεται ένα παιδάκι και μου λέει “είσαι ο γιος του Λιάγκα;” και του απαντάει ναι και λέει “συγγνώμη ο μπαμπάς σου έχει μπιφ (κόντρα) με τον Light;”. Ο Γιάννης του απάντησε ναι και του λέει “Πω, πω ο μπαμπάς σου πρέπει να είναι σημαντικός για να έχει μπιφ με τον Light”.

Τα παιδάκια αγαπάνε πολύ τον Light. Μέσω του Light ο γιος μου θεώρησε ότι είμαι κάτι σημαντικό, ό,τι έχω πει για αυτόν το παίρνω πίσω. Αφού είμαι σημαντικός στα μάτια του παιδιού μου μια χαρά» αποκάλυψε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε: «Δεν ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι κακό. Έκανα κριτική όπως κάνουμε με όλους. Ειλικρινά θεωρώ ότι έχει κάνει λάθη. Εγώ τα λάθη μου τα έχω αναγνωρίσει. Σε ΕΣΡ δεν έχω πληρώσει ποτέ λεφτά. Τα πληρώνουν τα κανάλια και όχι οι παρουσιαστές. Δεν είναι καλά πληροφορημένος, δεν πειράζει.

Ο Light τότε που είχε γίνει όλη αυτή η ιστορία με κάποιον που δείρανε, είχαμε πει πως ήταν μια λάθος συμπεριφορά. Δηλαδή και τα λάθη να μην τα λέμε βρε Light; Δεν είπα ότι εσύ έβαλες ανθρώπους. Είπα ότι πραγματικά ήρθαν κάποιοι άνθρωποι και μου είπαν “μην μπλέκεις”. Το αν τους έβαλες εσύ ή άλλος εγώ δε μπορώ να το ξέρω. Την αλήθεια είπα. Και άσε το κατοστάρικο, γιατί δε θα δώσω.

 Εάν θες να κάνουμε μια ωραία κουβέντα και πραγματικά να αναδείξω καλά στοιχεία του εαυτού σου που προφανώς έχεις – γιατί αυτό κάνω με τους συνεντευξιαζόμενους – με χαρά να έρθεις» είπε κλέινοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για τον γάμο της – «Παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση, καλεσμένους Ρέμο, Γαρμπή και δεν πήρε χαμπάρι άνθρωπος»

HerNews ka

Ζακέτα να Πάρεις στην ΕΡΤ: Προβλήματα με ηθοποιούς & παραγωγή

Her News b

Survivor All Star: Αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα – Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου

Her News