HerNews.gr
Social News

Πάρις Χίλτον: Γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της σε ιδιωτικό τζετ (ΦΩΤΟ)

Η Πάρις Χίλτον έδωσε στους θαυμαστές της μια γεύση από το πάρτι που έκανε για τα γενέθλιά της, μοιράζοντας πολλά βίντεο στο Instagram Story της το περασμένο Σάββατο.

Η σταρ του ριάλιτι, που γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της το Σαββατοκύριακο, αποκάλυψε ότι μπήκε σε ένα ιδιωτικό τζετ και έκανε ένα ταξίδι με τον σύζυγό της, Κάρτερ Ρέουμ και τον γιο τους Φοίνιξ.

Το εξωτερικό ενός ιδιωτικού τζετ διακοσμημένο για τα 43α γενέθλια της Πάρις ΧίλτονΑρχικά η Πάρις Χίλτον μοιράστηκε ένα βίντεο με τον Κάρτερ Ρέουμ να κουβαλάει το αγοράκι τους καθώς περπατούσε προς ένα μαύρο αυτοκίνητο.

«Πηγαίνεις ταξίδι για τα γενέθλια της μαμάς», ακουγόταν η Χίλτον να λέει στον Φοίνιξ πίσω από την κάμερα.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα άλλο κλιπ που έδειχνε το εξωτερικό ενός ιδιωτικού τζετ που κοσμείται από δεκάδες μπαλόνια. Κάποια έγραφαν ακόμη και «Χρόνια πολλά, Πάρις» από πάνω.Το εσωτερικό ενός ιδιωτικού τζετ διακοσμημένο για τα 43α γενέθλια της Πάρις ΧίλτονΜόλις μπήκε στο τζετ, η Χίλτον έστρεψε την κάμερα σε μερικά τραπέζια διακοσμημένα με λουλούδια, μπουκάλια σαμπάνιας, καραμέλες και λευκά γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς.

Διακρίνονται επίσης cupcakes και ένα μεγάλο κουτί Chanel – ίσως ένα δώρο γενεθλίων της.

Σε ένα τρίτο βίντεο που μοιράστηκε η τραγουδίστρια του «Stars Are Blind» στο Instagram, εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα φορώντας ένα γούνινο καπέλο Louis Vuitton, ένα μαύρο σακάκι και πιτζάμες με λεοπάρ στάμπα.

Το εσωτερικό ενός ιδιωτικού τζετ διακοσμημένο για τα 43α γενέθλια της Πάρις ΧίλτονΤο εξωτερικό ενός ιδιωτικού τζετ διακοσμημένο για τα 43α γενέθλια της Πάρις ΧίλτονΟ σύζυγος της Πάρις Χίλτον, Κάρτερ Ρέουμ και ο γιος τους, Φοίνιξ.

Η κόρη της Πάρις Χίλτον και του Κάρτερ Ρέουμ, Λόντον Μέριλιν, δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα κλιπ, αλλά η σταρ του “Paris In Love” μίλησε για τη ζωή της ως μαμά δύο παιδιών σε μια ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο.

Ενώ μοιράστηκε οικογενειακές φωτογραφίες από όλο τον προηγούμενο χρόνο, η έγραψε: «Νιώθω τόσο ευλογημένη για κάθε μάθημα που μου χαρίστηκε φέτος. Από τη μητρότητα μέχρι τα καθήκοντα της συζύγου, τις στιγμές του κοριτσιού και την υπεράσπιση του σωστού… Αυτή ήταν η πιο εμβληματική χρονιά!», έγραψε η Πάρις Χίλτον.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Προς το παρόν, δεν είναι σαφές πού ταξίδευαν για τα γενέθλιά της η Πάρις Χίλτον και ο Κάρτερ Ρέουμ, που παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2021.

Πάρις Χίλτον: 10 πράγματα που δεν ήξερες και θα σε σοκάρουν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Iωάννα Τούνη: “Δώστε λίγο χώρο και χρόνο. Διάσημοι ή άσημοι, πάνω από όλα να είστε άνθρωποι”

HerNewskl

Σαββατοκύριακο ζάχαρη & μέλι

Her News b

Ανδρέας Μικρούτσικος: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Her News