HerNews.gr
Beauty

Οι μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2023

Ο ήλιος έχει βγει και καλωσορίζουμε το τόσο απαραίτητο χτύπημα της σεροτονίνης από όλες τις πλευρές  και ναι, αυτό περιλαμβάνει και τις ρουτίνες μακιγιάζ μας. Αφού φορούσαμε σιωπηρές αποχρώσεις όλο το χειμώνα, ήρθε η ώρα να χαρίσουμε ξανά λίγη χαρά στο πρόσωπο μας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τις καλύτερες τάσεις μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2023.

#1 Cloud Skin

 

Το Cloud skin , με άλλα λόγια το μακιγιάζ  με απαλό ματ φινίρισμα που φαίνεται αναπνεύσιμο και ανθεκτικό στην υγρασία, θα συνεχίσει να είναι τρεντ αυτό το καλοκαίρι. Συνδυάστε ένα ματ primer με τα αγαπημένα σας προϊόντα επιδερμίδας για να δημιουργήσετε μια απαλή λάμψη και ελεγχόμενο φινίρισμα – ένας εξαιρετικός τρόπος για να προστατεύσετε το καλοκαίρι οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το χρόνο.

#2 Cherry Lips

Πέρυσι είδαμε πολλά ροδακινί ροζ χρώματα για τα χείλη, φέτος βλέπουμε έντονο κοραλί και κόκκινο να επιστρέφουν. Αυτό το ποπ χρώμα φέρνει μια αβίαστη «δροσερή πινελιά» σε κάθε εμφάνιση. Μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας απόχρωση για τα χείλη και να την συνδυάσετε με ένα γυαλιστερό lip gloss για να πετύχετε τα κολακευτικά κοραλί-κόκκινα ζουμερά χείλη.

#3 Bronze δέρμα

Το μαύρισμα για το καλοκαίρι θα υπάρχει πάντα, αλλά ευτυχώς έχουμε πολλούς τρόπους για να προσποιηθούμε μια ηλιοκαμένη εμφάνιση χωρίς καμία ζημιά. Aρπάξτε το αγαπημένο σας bronzer και κάντε καλό blending. Μπορείτε να το περάσετε επίσης και στο σώμα ιδιαίτερα στο στέρνο.

#4 Μεταλλικά μάτια

Τα μεταλλικά μάτια σε παιχνιδιάρικα χρώματα, όπως το πορτοκαλί και το μπλε, είναι τόσο τέλεια για το καλοκαίρι. Για να το φορέσετε, επιλέξτε μία απόχρωση στο βλέφαρο και φορέστε πολλές στρώσεις μάσκαρα.

#5 “Παγωμένοι” τόνοι

Με τη συνεχή τρέλα των τάσεων Y2K στο TikTok, οι χαρακτηριστικοί παγωμένοι τόνοι και τα χρώματα της εποχής είναι επίσης σε άνοδο. Εάν δεν είστε έτοιμη να αφοσιωθείτε σε ένα πλήρες ασημί look, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα δροσερό ρουζ ή κραγιόν.

#2 Λαμπερή επιδερμίδα

Παίξε με λαμπερό foundation, κρεμώδες ρουζ, κρεμώδες σκιές ματιών και σατινέ χείλη. Αν θέλετε να παραλείψετε το foundation για το καλοκαίρι, νομίζουμε ότι μια λαμπερή πούδρα μπορεί να λειτουργήσει καλά και είναι μια γρήγορη εφαρμογή!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Led eyeliner: Ήρθε να αντικαταστήσει το κλασσικό eyeliner!

HerNewskl

Hailey Bieber: Έκανε το πιο εντυπωσιακό lip look για την Πρωτοχρονιά

HerNewskl

Swirl nails: 10 ιδέες με καμπυλωτές γραμμές για να απογειώσετε το manicure σας

HerNewskl