HerNews.gr
Social News

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Το υπερπολυτελές παλάτι που ζουν στη Σαουδική Αραβία

Ο άσος του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο μετακόμισε με την οικογένειά του στη Σαουδική Αραβία τον Ιανουάριο του 2023 καθώς υπέγραψε το “χρυσό” συμβόλαιο ύψους 175 εκατομμυρίων λιρών ετησίως με την ποδοσφαιρική ομάδα Αλ Νασρ.

Το ζευγάρι μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα της πολυτελούς ζωής τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτι που έχει επιφέρει αρκετά αρνητικά σχόλια στη σύντροφο του Τζορτζίνα.

Στα τελευταία στιγμιότυπα που ανέβασαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα στο Instagram, το ζευγάρι απολαμβάνει ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά τους στην υπερπολυτελή πισίνα τους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η οικογένειά του μένει στο Kingdom Tower, ένα από τα ψηλότερα κτίρια της χώρας.

Εγκαταστάθηκε σε μία από τις καλύτερες σουίτες που μπορεί να προσφέρει το Ριάντ, σε ένα από τα 17 δωμάτια που καταλαμβάνει η συνοδεία του, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας, των φίλων και της ασφάλειας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Η πολυτελής σουίτα, γνωστή ως Kingdom Suite, εκτείνεται σε σχεδόν 4.000 τετραγωνικά πόδια και καταλαμβάνει τον 48ο έως τον 50ο όροφο.

Με θέα στην πόλη, η κατοικία διαθέτει επιμελημένη μοντέρνα τέχνη σε όλους τους χώρους, μια μεγάλη γκαρνταρόμπα και μια τραπεζαρία με ντουλάπι τροφίμων, σημειώνει η περιγραφή.

Οι παροχές περιλαμβάνουν 24ωρη υπηρεσία δωματίου, μαθήματα γυμναστικής, γυμναστήριο, αυτοκίνητο, εξωτερική πισίνα, σπα και γήπεδο τένις.

Υπάρχουν επίσης πολλά εστιατόρια και αίθουσες συσκέψεων σε όλο το κτήριο.

«Τα καλύτερα πιάτα από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή, με τα πιο φρέσκα υλικά για παραγγελία», αναφέρει ο ιστότοπος της Four Seasons.

Στον Ρονάλντο δίνεται ακόμη και ιδιωτικός σεφ ενώ μένει στο ξενοδοχείο.

Έχει ζητηθεί από το προσωπικό να μην ζητήσει selfie με τον σταρ, αλλά ο Ρονάλντο ήταν ευγενικός με τους επισκέπτες και τα παιδιά τους και ευχαριστούσε τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου καθώς μπαίνει και βγαίνει.

Πάντως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες και τα πέντε παιδιά τους, βρήκαν ένα πιο μόνιμο σπίτι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Ποια άλλη το ‘χει, τέτοιο λεβεντόπαιδο;» – Το τραγούδι που σαρώνει στο TikTok

Her News

Πάρις Χίλτον: Καλωσόρισε κρυφά το δεύτερο παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας

HerNews ka

Kim Kardashian: Η εντυπωσιακή στολή της ως κούκλα Bratz

HerNews ka