HerNews.gr
Μόδα

Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου του φετινού καλοκαιριού!

Ο πιο ζεστός καιρός έφτασε επιτέλους, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να επενδύσετε στα hot γυαλιά ηλίου! Βέβαια ο πρωταρχικός σκοπός των γυαλιών ηλίου είναι η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Αλλά ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου πάντα προσδίδει στιλ σε ένα outfit. 

Μάθετε τα πάντα για τις μεγαλύτερες τάσεις γυαλιών ηλίου για το 2023 και ετοιμαστείτε να ξεχωρίσετε! 

Oversized sunglasses

Tα oversized γυαλιά ηλίου επιστρέφουν δυναμική για το φετινό καλοκαίρι! Με την τάση της δεκαετίας του εβδομήντα να επιστρέφει, ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσετε. Ενώ τις τελευταίες σεζόν οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου έχουν στραφεί προς τα μικροσκοπικά sunglasses σε στιλ Matrix, αν σας αρέσει να κρύβεστε πίσω από τον σκελετό σας, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε για άλλη μια φορά τα oversized γυαλιά ηλίου. 

Λευκά γυαλιά ηλίου

Τα λευκά sunglasses είναι ιδανικά για να προσθέσουν μια νεανική πινελιά σε κάθε ντύσιμο και μπορούν ακόμη και να φωτίσουν μια σκούρα γκαρνταρόμπα.  Επιπλέον, είναι το τέλειο μυστικό όπλο για τη δημιουργία μονόχρωμων εμφανίσεων, δίνοντάς σας μια άμεση αντίθεση με το αγαπημένο μαύρο στενό τζιν σας.

Cat eye

Τα cat eye αποτελούν μια κλασική επιλογή για τις γυναίκες. Ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου κι έχουν μια vintage αισθητική. Όποιο χρώμα κι αν διαλέξετε εδώ σίγουρα η εμφάνισή σας θα έχει επιτυχία!

Sporty sunglasses

Αν τα φοράει η Bella Hadid, ξέρετε ότι πρόκειται να γίνει τάση και ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ της ήταν τα sporty sunglasses. Αυτά τα γυαλιά ηλίου αποτελούν ένα statement αξεσουάρ και μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας sneakers για ένα ανεπιτήδευτο street style.

Barbiecore Pink

Το Barbiecore είναι παντού αυτές τις μέρες, καθώς ο κόσμος προετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη ταινία Barbie της Greta Gerwig. Οίκοι μόδας όπως ο Valentino συνεχίζουν να αγκαλιάζουν τα πάντα στο hot pink. Οπότε δεν είναι περίεργο που η τάση αυτή έχει φτάσει και στα γυαλιά ηλίου. Θα βρείτε pink sunglasses σε διάφορα σχέδια και στιλ για να διαλέξετε αυτό που σας κάνει κλικ!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Φόρεσε Western glam εμφάνιση και σίγουρα θα γίνει το επόμενο fashion trend

HerNews ka

Λευκό παλτό: Η κομψή και super chic τάση του χειμώνα που θα ανανεώσει τις εμφανίσεις σου

HerNews ka

Tomato Girl: Τι συμβολίζει αυτή η νέα τάση που κατακλύζει το TikTok

HerNews ka