HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Καταναλώνει ενεργειακά ποτά και καφεΐνη με αποτέλεσμα να μένει ξύπνια για 3 ημέρες

Η Britney Spears καταναλώνει ενεργειακά ποτά και μένει ξύπνια για «τρεις συνεχόμενες ημέρες», σύμφωνα με μια νέα έκθεση.

Η τραγουδίστρια  φέρεται να πίνει Red Bull, και άλλα ποτά με καφεΐνη «ασταμάτητα», κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο για άτομα με ψυχικές ασθένειες, ανέφερε το TMZ την Τετάρτη.

Πηγές ισχυρίστηκαν ότι η Britney Spears πίνει τόσο πολύ καφεΐνη που μερικές φορές μένει ξύπνια για μέρες κάθε φορά.

Ο παρουσιαστής του «Celebrity Rehab» Δρ Ντρου Πίνκσι είπε επίσης ότι οι άνθρωποι που αγωνίζονται με την ψυχική τους υγεία ποθούν το «υψηλό» που τους παρέχουν τα ποτά με καφεΐνη.

Το επερχόμενο τηλεοπτικό σπέσιαλ του TMZ, “Britney Spears: The Price of Freedom”, θα περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή της ποπ σταρ σε ενάμιση χρόνο από τότε που ελευθερώθηκε από την κηδεμονία του πατέρα της.

Το τρέιλερ του έριξε επίσης μια ματιά στο γάμο της Spears με τον Sam Asghari , μια αποτυχημένη παρέμβαση , την οικογενειακή της κόντρα και πολλά άλλα.

Ωστόσο, η Spears κατέρριψε στο παρελθόν την αναφορά του TMZ ότι «παραλίγο να πεθάνει» μετά την ακύρωση της παρέμβασής της τον Φεβρουάριο.

«Εννοώ ότι κάποια στιγμή φτάνει, αρκετά», έγραψε στο Instagram. «Μάλλον θα πρέπει να σταματήσω να δημοσιεύω αναρτήσεις στο Instagram γιατί παρόλο που μου αρέσει να το κάνω, προφανώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν μου εύχονται καλά!!!»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλ Πατσίνο: Ζήτησε τεστ πατρότητας καθώς δεν πίστευε πως θα μπορούσε να αφήσει έγκυο τη σύντροφο του

HerNews ka

Χριστούγεννα στο νοσοκομείο για τον Πελέ: Επιδεινώθηκε η κατάστασή του

Her News

Κέιτ Μίντλετον: Μοιράζεται σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία

HerNews ka