HerNews.gr
Ελλάδα

Κατέρρευσε ο πατέρας του αδικοχαμένου βρέφους – Νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική αφότου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου της Άρτας μεταφέρθηκε εσπευσμένα, αργά χθες το απόγευμα, ο καταρρακωμένος πατέρας του βρέφους, ο οποίος πηγαίνοντας στη δουλειά του το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητό του με μοιραία κατάληξη.

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα, ο 35χρονος Κώστας Ζ., που από το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε και διαπιστώθηκε ο θάνατος της 5,5 μηνών κόρης του, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, έπαθε κρίση πανικού, δύσπνοια και τελικά κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στην ειδική κλινική.

Σε ειδικό χώρο νοσηλεύεται και η νεαρή σύζυγός του Μαρία Κ., 27 ετών, η οποία σε κατάσταση ισχυρού σοκ δέχεται τη βοήθεια των ψυχολόγων.

Μάλιστα, πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας ήθελαν τους γονείς να έχουν προσπαθήσει να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Η 27χρονη μητέρα θέλησε να πηδήξει από μπαλκόνι του νοσοκομείου, ενώ ο πατέρας, μόλις μεταφέρθηκε σε θάλαμο του νοσοκομείου, επιχείρησε να αυτοκτονήσει με το καλώδιο της τηλεόρασης.

Ωστόσο, τις πληροφορίες αυτές διέψευσε χθες ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός.

Χθες το πρωί και υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία, ο 35χρονος πατέρας μεταφέρθηκε στο γραφείο του ανακριτή, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Μία ημέρα αργότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου θα γίνει στο χωριό Περδικοράχη, τόπο καταγωγής της μητέρας του παιδιού, η κηδεία του. Λίγο πριν από την τελετή, το άτυχο βρέφος θα λάβει με μία ευχή το όνομα Λυδία-Ελένη, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Ακολουθίας των Αγίων Νηπίων.

Σύνδρομο του ξεχασμένου μωρού: Κι όμως, γίνεται να ξεχάσεις το παιδί στο αυτοκίνητο!

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αγγελική Νικολούλη: “Μου έλεγε από την αρχή των επαφών μας ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο και η Ίριδα στο σπίτι”

HerNewskl

Φωτιά τώρα στο Αλιβέρι Εύβοιας

Her News

Προφυλακίστηκε ο 57χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό στα Τζουμέρκα

HerNews ka