HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Για τον εθισμό της στην καφεΐνη – «Κάνω αυτό που με κάνει να νιώθω πιο ζωντανή»

Η Britney Spears ανταποκρίνεται στους ισχυρισμούς ότι έχει «ενισχυθεί» με καφεΐνη και ενεργειακά ποτά και ότι δεν κοιμάται για μέρες κάθε φορά.

«Το μυαλό μου είναι απασχολημένο και μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι ένας εύκολος στόχος για να μπλέξω», έγραψε η Britney Spears σε μια ανάρτηση στο Instagram την Πέμπτη. «Τέλος πάντων, κολλάω στον χυμό καρπουζιού, που είναι ό,τι πιο περίεργο υπήρξε ποτέ, αλλά μου έλεγαν για χρόνια ότι δεν μπορώ να πιω καφέ και τώρα που μπορώ είναι καμάρι μου… δεν μπορώ ούτε να τον κοιτάξω!!!»

Αφού η 41χρονη τραγουδίστρια είπε ότι το πράσινο τσάι είναι το «πολύτιμο κτήμα» της, σημείωσε ότι δεν μένει ποτέ μέχρι αργά με το Red Bull, προσθέτοντας ότι «είναι απολύτως το χειρότερο ποτό που υπάρχει».

«Φτιάχνω κοσμήματα, κεριά και ρούχα για κούκλες… Εντάξει, και τι;;» συνέχισε εκείνη. «Μπορεί να είμαι χαμένη, αλλά κάνω αυτό που με κάνει να νιώθω πιο ζωντανή και με ενδιαφέρει, αλλά δεν μου αρέσει να με εκφοβίζουν τα μέσα ενημέρωσης και να λένε απεχθή πράγματα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη River Red (@britneyspears)

Η ανάρτηση της Spears ήρθε μια μέρα αφότου το TMZ ανέφερε ότι έμενε ξύπνια για «τρεις συνεχόμενες ημέρες» πίνοντας ενεργειακά ποτά – συμπεριλαμβανομένων Red Bull, Celsius, καφέ και άλλα ποτά με καφεΐνη – «ασταμάτητα».

Οι ειδικοί είπαν ότι η κατανάλωση πολλών ενεργειακών ποτών «δεν προκαλεί έκπληξη για άτομα με ψυχικές ασθένειες».

Τη Δευτέρα, το περιοδικό κυκλοφόρησε επίσης το εκρηκτικό τρέιλερ ή το επερχόμενο σπέσιαλ τους , “TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom”, το οποίο θα παρουσιάσει τη ζωή της τραγουδίστριας μετά τη συντηρητική ζωή – συμπεριλαμβανομένου του γάμου της με τον Sam Asghari και μιας υποτιθέμενης αποτυχημένης παρέμβασης.

Britney Spears: Όλες οι απαγορεύσεις που είχε όσο βρισκόταν υπό επιτήρηση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Με λαμπρότητα η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα

Her News

Πρίγκιπας Χάρι: Το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που θα καταθέσει σε δίκη εναντίον βρετανικών ΜΜΕ

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος στο παλάτι επειδή έκανε μπότοξ

Her News