HerNews.gr
Διεθνή

Hailey Bieber: Ποιος ειναι ο λόγος που φοβάται να γίνει μητέρα;

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber, παρόλο που είναι ευτυχισμένη στον γάμο της με τον Justin Bieber, έχει εκφράσει κάποιες ανησυχίες σχετικά με τη μητρότητα. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στους “Sunday Times”, το 26χρονο μοντέλο μίλησε για την πιθανότητα του ζευγαριού να αποκτήσει παιδί και γιατί αυτή η σκέψη την κάνει να αισθάνεται φόβο και άγχος.

Hailey BieberHailey Bieber: Ποιος ειναι ο λόγος που φοβάται να γίνει μητέρα;

Παρά την αγάπη και την ευτυχία που βιώνουν ως ζευγάρι, η Hailey Bieber εξέφρασε τις δισταγμούς της για το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Παρόλο που δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ανησυχίες της, είναι κατανοητό ότι η μητρότητα είναι μια μεγάλη απόφαση που μπορεί να προκαλέσει άγχος, ειδικά όταν ζεις τη ζωή σου στο φως της δημοσιότητας.

Οι δηλώσεις της Hailey Bieber αποκαλύπτουν την πίεση και το άγχος που έρχονται με τη ζωή στο φως της δημοσιότητας. Η σκέψη της μητρότητας, που είναι ήδη μια μεγάλη απόφαση, γίνεται ακόμα πιο δύσκολη με την προοπτική της εκτίμησης των ανθρώπων και των σχολίων που θα μπορούσαν να γίνουν για το παιδί της.

Η Hailey εκφράζει επίσης την επιθυμία της να προστατεύσει το μέλλον του παιδιού της, να το αναθρέψει σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη και ασφάλεια, μακριά από την κριτική και τα σχόλια του κόσμου.

Αναφορικά με το ήπιο εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάρτιο του 2022, η Hailey τονίζει την ανάγκη να διατηρήσει τον έλεγχο της δικής της ιστορίας και να μην επιτρέψει στις φήμες και στη διάδοση πληροφοριών να καθορίζουν την προσωπική της ζωή. Ενώ περιγράφει πώς μερικές φορές θα ήθελε να απομονωθεί από τον κόσμο, επισημαίνει ότι δεν είναι αυτός ο τύπος του ανθρώπου και θα συνεχίσει να ζει τη ζωή της με τον τρόπο που επιλέγει.

Hailey Bieber: Μάθαμε όλα τα μυστικά της για το φυσικό μακιγιάζ της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άλμπερτ Μπουρλά: Με κορονοϊό ο Mr. Pfizer – Έχει κάνει τέσσερις δόσεις του εμβολίου

Her News b

Jelqing: Φρενίτιδα με τη viral τάση – Άνδρες τραβούν το πέος τους για να μεγαλώσει

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη της φωτογραφία μετά το χειρουργείο αποσύρθηκε από πρακτορεία ως «επεξεργασμένη»

HerNews ka