HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη της φωτογραφία μετά το χειρουργείο αποσύρθηκε από πρακτορεία ως «επεξεργασμένη»

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις…. εκτός αν αποσύρεται. Πολλά φωτογραφικά πρακτορεία, όπως το Reuters, το Associated Press, το Getty και το Γαλλικό Πρακτορείο, απέσυραν τη φωτογραφία για την Ημέρα της Μητέρας που κυκλοφόρησε την Κυριακή και απεικονίζει την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία παιδιά της, λόγω φόβου ότι έχει «πειραχτεί» ψηφιακά.

Μια ανακοίνωση που φέρεται να κυκλοφόρησε από το AP αναφέρει: «Σε πιο προσεκτική εξέταση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα».

Η φωτογραφία της οικογένειας της Κέιτ Μίντλετον ανακλήθηκε από πρακτορεία εικόνων λόγω φόβου επεξεργασίαςΗ Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας με τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Λούις, έφυγε, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, που μεταφέρθηκαν στο Γουίνδσορ της Αγγλίας από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.Πηγές είπαν στο The Mirror την Κυριακή ότι τα φωτογραφικά πρακτορεία πίστευαν ότι η φωτογραφία —η οποία τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ— των Μίντλετον, Πρίγκιπα Τζορτζ, Πριγκίπισσας Σάρλοτ και Πρίγκιπα Λούις, έχει αλλοιωθεί από την αρχική.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να επισημάνουν ότι κάποιο κομμάτι από το χέρι της Σάρλοτ φαίνεται να λείπει, η Μίντλετον δεν φοράει τη βέρα της και τα χέρια της φαίνεται να είναι πολύ μακριά για να μπορεί να τυλίγεται γύρω από τη Σάρλοτ και τον Λούις.

«Σας ευχαριστώ για τις ευγενικές σας ευχές και τη συνεχή υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας, αναφερόμενη στην ανησυχία γύρω από τις υποψίες σχετικά με το πού βρίσκεται η Κέιτ Μίντλετον. «Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά για τη Γιορτή της Μητέρας».

 

Μια «ειδοποίηση για τη δολοφονία» που φέρεται να κυκλοφόρησε από το AP αναφέρει: «Σε πιο προσεκτική εξέταση, φαίνεται ότι η πηγή έχει χειραγωγήσει την εικόνα».

«Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού», αναφέρει επίσης το AP.

Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να μένει μακριά από το κοινό καθώς αναρρώνει από μια προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο.

Φωτογραφήθηκε τη Δευτέρα σε ένα αυτοκίνητο με τη μητέρα της, Carole, αλλά οι κριτικοί ήταν επίσης δύσπιστοι σχετικά με τη νομιμότητα αυτού του στιγμιότυπου.

Αρκετές θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το πού βρίσκεται η Κέιτ Μίντλετον έχουν εμφανιστεί από τότε που βγήκε από το νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Τον Ιανουάριο, το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, είχε υποβληθεί σε «προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά».

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της»,  ανέφερε μια δήλωση στο Instagram , προσθέτοντας ότι η Μίντλετον είναι «απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα».reuters-kill-photo

Αφού η μητέρα τριών παιδιών βγήκε από το νοσοκομείο σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση, παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ένας γνώστης του παλατιού ισχυρίστηκε στην Daily Express UK ότι «επέστρεφε στη δουλειά από το κρεβάτι της» στο Adelaide Cottage στο κτήμα Windsor και ετοιμαζόταν να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις γύρω από το Πάσχα.

Αφού η Μίντλετον φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά σχεδόν δύο μήνες μετά τη νοσηλεία της και κυκλοφόρησε μια φωτογραφία με τα τρία παιδιά της, οι θεωρίες συνωμοσίας των θαυμαστών έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Μερικοί θαυμαστές πιστεύουν ότι η Κέιτ Μίντλετον νοσηλεύτηκε για ένα πιο σοβαρό πρόβλημα από την “χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά”.

Κέιτ Μίντλετον: Ζητά συγγνώμη εν μέσω της ανάρρωσής της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jenna Ortega: «Δεν είμαι σκοτεινή και στριμμένη στην πραγματική ζωή»

HerNews ka

Gigi Hadid: Καταδικάστηκε από την ισραηλινή κυβέρνηση επειδή μοιράστηκε ανάρτηση υπέρ της Παλαιστίνης εν μέσω πολέμου με τη Χαμάς

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Η έκπληξη που δέχθηκε από τα παιδιά της όσο αναρρώνει

HerNews ka