HerNews.gr
Beauty

Miley Cyrus: Η δημιουργία των Rock Goddess μαλλιών για το εξώφυλλο της British Vogue

Miley Cyrus

Η Miley Cyrus, η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός, εντυπωσίασε το κοινό με το εκκεντρικό και ανεπανάληπτο στιλ της. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για το εξώφυλλο του περιοδικού British Vogue.

Miley Cyrus

H Miley παρουσίασε μια εμφάνιση που ενσάρκωσε την έννοια της Rock Goddess. Οι μαλλιά της ήταν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία αυτού του εκπληκτικού look. Ας ρίξουμε μια ματιά στη διαδικασία δημιουργίας των Rock Goddess μαλλιών της Miley Cyrus για το εξώφυλλο του British Vogue.

Miley Cyrus: Η δημιουργία των Rock Goddess μαλλιών για το εξώφυλλο της British Vogue

Η δημιουργία των Rock Goddess μαλλιών της Miley Cyrus ανέτρεψε τα κανόνια του συμβατικού και προσέδωσε μια διάσταση της δικής της προσωπικότητας στο εξώφυλλο του British Vogue. Για να πετύχουν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, η ομάδα των hair stylists και κομμωτών συνεργάστηκε προσεκτικά με τη Miley.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον εντοπισμό της κατάλληλης εικόνας και έμπνευσης για τα μαλλιά της Miley. Μετά από πολλές αναζητήσεις αποφασίστηκε ότι η Rock Goddess εικόνα ήταν η ιδανική επιλογή. Ένας συνδυασμός από πανκ και ροκ στοιχεία θα αποτύχει να προσδώσει ένα εκρηκτικό και ανεξάρτητο vibe στην εμφάνιση της Miley.

Η επόμενη φάση ήταν η προετοιμασία των μαλλιών. Η Miley αποφάσισε να διατηρήσει το φυσικό της μήκος, ενισχύοντας την όγκο και την υφή τους. Οι επαγγελματίες κομμωτές χρησιμοποίησαν προϊόντα όγκου και αναμόρφωσης για να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή πληθωρική εμφάνιση.

Το επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία των χαρακτηριστικών στοιχείων του Rock Goddess look. Μια εντυπωσιακή πλεξούδα σε σχήμα αλυσίδας δημιουργήθηκε στο κέντρο του κεφαλιού της Miley, προσθέτοντας μια διάσταση πανκ στοιχείου στην εμφάνισή της. Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και προκλητικό, ενώ ακόμα διατηρούσε την θηλυκότητα και το στυλ της Miley.

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Tόλμησε το hair look που “έριξε” σε λίγες ώρες το TikTok

HerNewskl

Orange-red lipstick: Η απόχρωση που ήρθε να κλέψει τις εντυπώσεις την Πρωτοχρονιά!

HerNewskl

Khloe Kardashian: Πώς να αποκτήσετε το Pamela’s updo;

HerNewskl