HerNews.gr
Social News

Νόνη Δούνια: «Οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και δεν μου ταιριάζει»

H Nόνη Δούνια, μπορεί να μη κατάφερε να εκλεγεί στην Α’ Πειραιώς, στις εκλογές της 21ης Μαΐου,  κανείς όμως δε μπορεί να αμφισβητήσει πως είναι μια γυναίκα δυναμική, δραστήρια και ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο.

Μητέρα, σύζυγος και πολιτικός, υπηρετεί τον κάθε ρόλο της ζωής της με συνέπεια και σεβασμό, έχοντας κερδίσει πολλές «μάχες» με την αξία της.

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο instagram, η Νόνη Δούνια αποφάσισε σήμερα να απαντήσει σε κάποιους που βάζουν ταμπέλες στους ανθρώπους, με αφορμή την ενασχόλησή τους με ένα προβεβλημένο επάγγελμα.

Στην ανάρτηση της η Νόνη Δούνια αναφέρει:

«Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι στην Ελλάδα ούτως ή άλλως είναι ατυχής ο όρος “celebrity”, θα ήθελα να μοιραστώ μερικές σκέψεις μαζί σας.

Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται (ή πρέπει να κρίνεται) από την παιδεία, την προσωπικότητά του, την πορεία του, τη συμπεριφορά του, το έργο του και εν γένει τη στάση του απέναντι στη ζωή και τους συνανθρώπους του.

Το να βάζουμε “ταμπέλες” στους ανθρώπους, με αφορμή την ενασχόλησή τους με ένα προβεβλημένο επάγγελμα, εν έτει 2023, είναι τουλάχιστον άτοπο και άδικο. Προσωπικά, πέρα από τον χώρο της μόδας, ασχολήθηκα χρόνια με τον πρωταθλητισμό, την υποκριτική, τα Μ.Μ.Ε. και τις επιχειρήσεις, πριν εισέλθω στον πολιτικό στίβο, πρώτα στον Δήμο Πειραιά και, έπειτα, στη Βουλή.

Ό, τι έκανα, το έκανα πάντα με συνέπεια, σοβαρότητα και πλήρη αφοσίωση. Και αυτό το μαρτυρούν, αφενός η κοινοβουλευτική, αλλά και η εξωκοινοβουλευτική πορεία μου, όσο και οι άνθρωποι, με τους οποίους συνεργάστηκα και με γνωρίζουν καλά.

Συνεπώς, οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και δεν μου ταιριάζει! Είμαι η Νόνη και είμαι πολλά περισσότερα! Καλημέρα σε όλους!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζόνι Ντεπ: Έγινε… ζωγράφος και βάζει εκατομμύρια στην τσέπη του

HerNews ka

Νίκος Οικονομόπουλος: Σε θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής ο τραγουδιστής

Her News

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αγκαλιά στο τζακούζι στον χιονισμένο τους κήπο

Her News