HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πένυ Αγοραστού: «Τα πάω πολύ καλά με τη θρησκεία. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω σε μοναστήρι»

Η ηθοποιός από την σειρά “Μαύρο Ρόδο” Πένυ Αγοραστού, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για τη σχέση της με τον Θεο και αποκάλυψε ότι έχει σκεφτεί να πάει σε μοναστήρι για να ηρεμήσει.

Όσα δήλωσε η Πένυ Αγοραστού

«Πιστεύω, πηγαίνω στην εκκλησία, ανάβω το κεράκι μου, τα πάω πολύ καλά με τη θρησκεία. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω στο μοναστήρι. Για λίγο. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω σε μια βδομάδα σε ένα γυναικείο μοναστήρι, να μην έχω κινητό. Να ηρεμήσω.

Όταν ξεκίνησε η σειρά, μου είπε η κα Διδασκάλου ότι πήγε και της απάντησα πως θέλω και εγώ. Της ζήτησα να μου πει σε ποιο πήγε για να πάω μετά το τέλος της σειράς», αποκάλυψε η Πένυ Αγοραστού.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι ο ίδιος έχει επισκεφθεί το Άγιο Όρος λέγοντας: «Το έχω βιώσει στο Άγιο Όρος σαν επισκέπτης εγώ. Ακόμη και όλη αυτή η ιστορία ότι μπαίνεις στο Άγιο Όρος, το ότι ξεχνάς τα πάντα, τα κοσμικά και ότι βρίσκεσαι σε αυτόν το μυστικισμό. Στις 3 η ώρα τα ξημερώματα ξεκινάει η μέρα, το μεσημεριανό το τρως στις 9 το πρωί».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αννούλα Φλωρινιώτη για τον θάνατο του αδερφού της: «Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα»

HerNews ka

Γιώργος Αλκαίος: Δεν γινόταν να μη σταματήσω, έπρεπε να σταματήσω οπωσδήποτε

Her News

Γρηγόρης Αρναούτογλου στο φινάλε του “The 2Night Show”: «Τελευταία εκπομπή. Μην το ψάχνετε θέλουμε όλοι να φύγουμε»

HerNews ka