HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τελετή έναρξης των «Ημερών Θάλασσας 2023» στον Πειραιά με συναυλία – αφιέρωμα στον στιχουργό, Ηλία Φιλίππου

Τελετή έναρξης για τις «Ημέρες Θάλασσας 2023» έγινε χθες το βράδυ,  με μια μεγάλη συναυλία, αφιερωμένη στον Πειραιώτη στιχουργό των μεγάλων επιτυχιών, Ηλία Φιλίππου.

«Το έργο μου αναγνωρίζεται στη γενέτειρα μου τον Πειραιά», σχολίασε ο στιχουργός, Ηλίας Φιλίππου.

Οι παρουσιαστές της βραδιάς, Μπάγια Αντωνόπουλου και Κώστας Τσουρός, μίλησαν γι΄ αυτή την εκδήλωση και τα συναισθήματα του κόσμου.

«Μεγάλη συναυλία μπροστά στο κόσμημα του Πειραιά το Δημοτικό Θέατρο. Ο σύντροφός μου είναι εδώ και με στηρίζει», δήλωσε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ο Κώστας Τσουρός υπογράμμισε πως, «Σίγουρα θα χαρούν όλοι οι άνθρωποι του Πειραιά που θα ακούσουν τους καλλιτέχνες».

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε για τα παιδιά του, αλλά και για το εάν θα συνεργαζόταν με trappers.

«Ναι θα συνεργαζόμουν με trap τραγουδιστή. Τους στίχους που βρίζουν και είναι εναντίον της ηθικής μου ως πατέρας τριών παιδιών δεν τους υποστηρίζω. Ναι θα παρουσίαζα τηλεπαιχνίδι. Στα 75 μου και μετά θα κάνω λίφτινγκ. Ο γιος μου και οι κόρες μου με ανανεώνουν απόλυτα», τόνισε ο τραγουδιστής.

Ο Νίκος Κουρκούλης είχε άλλη άποψη:

«Γιατί να μη συνεργαστώ με trappers, η μουσική είναι ανοιχτή για όλους. Τα παιδιά μου έχουν αγάπη για τη μουσική και εμείς ως γονείς στηρίζουμε τα θέλω τους. Μου έχει γίνει μία σημαντική πρόταση για παρουσιαστής σε εκπομπή με μουσικό υπόβαθρο».

«Δεν θα έβγαινα με θαυμαστή μου γιατί θα μπορούσε να σκεφτεί ότι όλο αυτό δεν είναι ωραία εικόνα», δήλωσε η Ρία Ελληνίδου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του σε αυτή την πολύ σημαντική βραδιά για την πόλη του Πειραιά.

«Ευχαριστώ τον δήμαρχο κ. Μώραλη που είμαι εδώ, τον Πειραιά τον αγαπάμε. Ο Ηλίας Φιλίππου όλα αυτά τα χρονιά μας έχει χαρίσει πολλά και μεγάλα τραγούδια. Δεν με ενοχλεί να μου χρεώνουν σχέσεις είναι μέρος της δουλειάς», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Τέλος η Λένα Ζευγαρά σχολίασε: «Δεν με ενοχλεί τίποτα είναι όλα τέλεια, περνάω πολύ όμορφα και είμαι στα καλύτερα μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Μπακοδήμου: «Με τα παιδιά μου έχω τσαντιστεί πολλές φορές»

HerNews ka

Αγγελική Νικολούλη: Η σπάνια εξομολόγησή της για τον γιο της

Her News b

Ορέστης Τζιόβας: «Οι γονείς μου άκουσαν για πρώτη φορά για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση»

HerNews ka