HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αννούλα Φλωρινιώτη για τον θάνατο του αδερφού της: «Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα»

Θλίψη έχει προκαλέσει είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη σε ηλικία 39 ετών έξι μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του, ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τρίτης 19/12.

Λίγες ώρες αργότερα η Αννούλα Φλωρινιώτη επικοινώνησε με το «Πρωινό» και φανερά συντετριμμένη δήλωσε:

«Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου, μου τα πήραν όλα, μου πήραν τον μπαμπά μου, τον αδελφό μου, τίποτα δεν μου άφησαν. Έφυγε σήμερα το πρωί, ήμουν δίπλα του, σηκώθηκα να του βάλω θερμόμετρο γιατί είχε υψηλό πυρετό εδώ και λίγες ημέρες. Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα, έτρεξα στους γιατρούς, τον είδα και μου είπαν ξεκουράστηκε. Μας είχαν πει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση αλλά δεν θέλαμε να το δεχτούμε». 

«Μάθαμε ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί την προηγούμενη φορά που μπήκε στο νοσοκομείο στη γιορτή του. Ο Νίκος δεν γνώριζε πόσο έχει επιδεινωθεί ο καρκίνος, έκανε ανοσοθεραπείες. Την τελευταία εβδομάδα δεν επικοινωνούσε και επειδή πόναγε πολύ του είχαν δώσε βαριά υπνωτικά και ήταν σε καταστολή», πρόσθεσε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

«Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα, μόνο εγώ του μίλαγα, ήταν σε καταστολή. Πριν 5-6 μέρες “μιλήσαμε” τελευταία φορά. Από του Αγίου Νικολάου που μπήκε μέσα, είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μας έδειχνε με τα χεράκια του. Και μόνο με χάιδευε και με φίλαγε», κατέληξε.

Νίκος Φλωρινιώτης: «Έφυγε» από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στάθης Σχίζας: Κατακεραυνώνει την Κατερίνα Δαλάκα για την τέταρτη συμμετοχή της στο Survivor

HerNews ka

Κατερίνα Λέχου: “Κανείς ποτέ δεν σε σκέφτεται για κόντρα ρόλο στην ελληνική τηλεόραση”

HerNewskl

Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου»

Her News