HerNews.gr
Social News

Rihanna: Το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορούσε στα δάχτυλα του ποδιού της θα μπορούσε να κοστίζει 1 εκατ. δολάρια

Η Rihanna έδειξε ένα αξεσουάρ σε ένα νέο κλιπ στο TikTok χθες, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τον εαυτό της να περπατάει με ένα ζευγάρι αστραφτερά πέδιλα φορώντας ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στα δάχτυλα με εξίσου τεράστια τιμή.

“Ήσυχη πολυτέλεια”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Rihanna, η οποία έδειχνε μόνο τα πόδια της καθώς φορούσε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες Amina Muaddi (1.380 δολαρίων) με κρύσταλλο.

@rihannaquiet luxury♬ original sound – Rihanna

Στο τρίτο δάχτυλο του αριστερού της ποδιού, η Rihanna φορά ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι από την XIV Karats που ο ειδικός κοσμημάτων Maxwell Stone της Steven Stone Jewelers λέει ότι αξίζει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια.

«Το δαχτυλίδι διαθέτει ένα διαμάντι 9 καρατίων», λέει ο Stone, προσθέτοντας ότι το «μη παραδοσιακό κόψιμο» έχει έναν ενδιαφέροντα συμβολισμό.

Οι κομμένες πέτρες σε σχήμα αχλαδιού «πιστεύεται ότι συμβολίζουν την ενδυνάμωση και την ανεξαρτησία του χρήστη», λέει ο επαγγελματίας του διαμαντιού, προσθέτοντας ότι «η κοπή είναι η τέλεια επιλογή για μια παγκόσμια σούπερ σταρ όπως η Rihanna».

Φόρεσε το εκθαμβωτικό στολίδι για μια βραδινή έξοδο ενόψει του Met Gala του 2023 τον περασμένο μήνα, με την τραγουδίστρια των «Diamonds» να έχει μια υπέροχη ασπρόμαυρη φτερωτή εμφάνιση μαζί με το τεράστιο δαχτυλίδι.

Η Rihanna που περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον A$AP Rocky – συνδύασε το λευκό φόρεμα με ένα vintage σακάκι Chanel από ψεύτικη γούνα μαζί με γυαλιά λογότυπου από τον γαλλικό οίκο μόδας, προσθέτοντας ένα τεράστιο ασπρόμαυρο καπέλο με φτερωτά ολοκληρώσει την εμφάνιση.

Αν και μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες της που ποζάρει με το ρούχο, αυτή είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτει μια πιο προσεκτική ματιά στο φανταχτερό αξεσουάρ στα δάχτυλα των ποδιών της, το οποίο προφανώς φορούσε όλη τη νύχτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πότε θα πραγματοποιηθεί η βάπτιση του γιού τους & ο τρίτος νονός “έκπληξη”

HerNews ka

Μαρία Μπακοδήμου: Το δημόσιο ξέσπασμα και η στήριξη στην Σάσα Σταμάτη – «Δεν καταλαβαίνω ποιο κομμάτι της ψυχής σας χαίρεται»

HerNews ka

Νίκος Βουρλιώτης: Θετικός στον κορωνοϊό

Her News