HerNews.gr
Social News

Μαρία Μπακοδήμου: Το δημόσιο ξέσπασμα και η στήριξη στην Σάσα Σταμάτη – «Δεν καταλαβαίνω ποιο κομμάτι της ψυχής σας χαίρεται»

Η Σάσα Σταμάτη δημοσίευσε την Τετάρτη 30/8 μια φωτογραφία από την πόρτα του ψυχιατρικού τμήματος του Θριάσιου Νοσοκομείου ενθαρρύνοντας τους ακόλουθούς της να μη διστάσουν να ζητήσουν βοήθεια.

«Όταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Δεν είναι ταμπού. Χτύπα την πόρτα», έγραψε η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά και να χλευάσουν τη Σάσα Σταμάτη που αποφάσισε να αναρτήσει δημόσια την επίσκεψή της στον ψυχίατρο.

Για το λόγο αυτό η Μαρία Μπακοδήμου πήρε θέση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, απευθυνόμενη σε όσους σχολίασαν αρνητικά τη Σάσα Σταμάτη, δηλώνοντας έμμεσα τη στήριξή της στην δημοσιογράφο.

«Δεν καταλαβαίνω ποιο κομμάτι της ψυχής σας χαίρεται και ποια ανάγκη σας καλύπτεται να κάνετε bullying σε έναν άνθρωπο που δηλώνει αδυναμία. Εκείνη ρίχνει φως σε ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που πάσχουν και τους κάνετε να φοβούνται ακόμα περισσότερο την διαπόμπευση», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου.

Σάσα Σταμάτη: Στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου νοσοκομείου – «Όταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Μπισμπίκης: “Ξεφτύλιζα τους γονείς μου όπου και αν πήγαιναν”

HerNewskl

Justin Bieber: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Hailey – «Κάνεις τη ζωή μου υπέροχη»

HerNews ka

Σαββατοκύριακο ζάχαρη & μέλι

Her News b