HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ρούλα Σταματοπούλου: Βάπτισε τον γιό της στην Τήνο – Η συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από την επιλογή του μέρους

Η makeup artist Ρούλα Σταματοπούλου βάπτισε τον γιό της την Πέμπτη 25/5, δυο χρόνια μετά τη γέννηση του στην Τήνο και το μέρος επιλέχθηκε για συγκεκριμένο λόγο καθώς είχε ξανά βρεθεί εκεί πριν από μερικά χρόνια και είχε κάνει τάμα να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι. Το όνομα που πήρε είναι Μιχαήλ-Άγγελος.

Η Ρούλα Σταματοπούλου βαθιά συγκινημένη και χαρούμενη, μίλησε στο Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν μπήκε στη ζωή μου ο Κωνσταντίνος, ήρθαμε διακοπές στην Τήνο. Είπα στην Παναγία πως αν μου χαρίσει ένα παιδάκι θα ερχόμουν να το βαπτίσω εδώ.

Δεν είμαι καλή στα τάματα. Με το που γίνεται το θαύμα δεν είχα διαλέξει όνομα για το παιδί και καθώς χάιδευα την κοιλιά μου λέγοντας άγγελέ μου, άγγελε, κολλάει εκεί το όνομα στα χείλη μου. Δεν μπορούσα να πω τίποτα άλλο από αυτό και του λέω έτσι θέλεις να σε πω; Και έτσι βγήκε ο Μιχαήλ – Άγγελος», ανέφερε αρχικά η Ρούλα Σταματοπούλου.

Κλείνοντας είπε: «Η βάπτιση έγινε σε πολύ στενό κύκλο και το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Υπήρχε τρομερή ενέργεια απ΄ όλους. Ο Μιχαήλ – Άγγελος έκλαιγε αλλά είχαμε τον πάτερ Γεώργιο που ήταν συγκλονιστικός. Τόσο καλός και τρυφερός μαζί του. Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά που μαζευτήκανε εδώ και διοργανώσανε και τα γενέθλια του παιδιού».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θάνος Πετρέλης: «Η διασκέδαση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει»

Her News b

Αλέξης Παπάς: “Ο Ηλίας έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι ο νικητής”

Her News b

Καλομοίρα: «Χάνω το χαμόγελό μου όταν μπερδεύω βήματα και λόγια στα χορευτικά μου»

HerNews ka