HerNews.gr
Διεθνή

Τζόνι Ντεπ: Aναβάλλει τις ημερομηνίες της περιοδείας της μπάντας του λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο

Το συγκρότημα του Τζόνι Ντεπ, οι Hollywood Vampires, αναγκάστηκε να αναβάλει τρεις προγραμματισμένες ημερομηνίες περιοδείας στις ΗΠΑ λόγω του τραυματισμού του ηθοποιού στον αστράγαλο.

«Με λύπη μοιραζόμαστε ότι οι Hollywood Vampires θα επαναπρογραμματίσουν τις τρεις ημερομηνίες της περιοδείας μας στις ΗΠΑ αυτή την ερχόμενη εβδομάδα», ανακοίνωσε το συγκρότημα, που αποτελείται επίσης από τους Alice Cooper, Joe Perry και Tommy Henriksen, την Κυριακή μέσω των social media .

«Ο Τζόνι υπέστη έναν επώδυνο τραυματισμό στον αστράγαλο μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του και ο γιατρός του τον συμβούλεψε να μην ταξιδέψει».

Η δήλωση συνέχισε, «Είναι συντετριμμένος από αυτή την εξέλιξη των γεγονότων, αλλά ανυπομονεί να ξεκουραστεί, ώστε και οι τέσσερις Vampires να φέρουν τον απόλυτο καλύτερο εαυτό τους στην περιοδεία στην Ευρώπη».

Οι παραστάσεις είχαν οριστεί για τις 30 Μαΐου, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου στο Μάντσεστερ, NH, Βοστώνη και Bethel, Νέα Υόρκη, αντίστοιχα, και έχουν προγραμματιστεί εκ νέου για τα τέλη Ιουλίου.

Ο Τζόνι Ντεπ, έγινε πρωτοσέλιδο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όταν παρακολούθησε το Φεστιβάλ των Καννών.

Οι θαυμαστές τρομοκρατήθηκαν από την κατάσταση των δοντιών του Ντεπ καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας, «Jeanne du Barry».

Παρόλα αυτά ο ηθοποιός έλαβε επτά λεπτά χειροκροτήματα μετά την πρεμιέρα του γαλλικού βιογραφικού του δράματος.

Σύμφωνα με το Variety, ο Τζόνι Ντεπ συγκρατούσε τα δάκρυα του καθώς οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε παρατεταμένες επευφημίες για την ερμηνεία του ως Βασιλιάς Λουδοβίκος XV.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός το ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης λόγω κορωνοϊού

Her News

Μαρία Μενούνος: Αποκαλύπτει πως κατάλαβε ότι έχει καρκίνο στο Πάγκρεας

HerNews ka

Zendaya: Eίναι τελικά έγκυος; H απάντηση που έδωσε στο Instagram

Her News b