HerNews.gr
DECORNEWS

Η διακόσμηση εξωτερικού χώρου που χρειάζεστε φέτος, με βάση το ζώδιό σας

Η δημιουργία ενός υπαίθριου χώρου που ταιριάζει στις προτιμήσεις μας, από τη διασκέδαση μέχρι ένα καταφύγιο για να ξεφύγουμε από τον υπόλοιπο κόσμο, μπορεί αρχικά να φαίνεται δύσκολο.

Είναι πιο σημαντικό η διακόσμηση να είναι αισθητική ή λειτουργική; Πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην άνεση ή στο στυλ; Ωστόσο, τα ζώδια μας μπορούν να μας δώσουν κάποια εικόνα σχετικά με το τι εκτιμούμε περισσότερο και τι θα λειτουργήσει καλύτερα για τα ενδιαφέροντά μας.

Από έναν φλογερό Κριό έως έναν υδάτινο Ιχθύ, επιλέξαμε την καλύτερη επιλογή διακόσμησης εξωτερικού χώρου για εσάς που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τον εξωτερικό σας χώρο στην τέλεια όαση .

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποια εξωτερική διακόσμηση χρειάζεστε φέτος με βάση το ζώδιό σας.

Κριός

Η δημιουργία ενός άνετου, φιλόξενου χώρου είναι σημαντική για εσένα, Κριέ. Ως κάποιος που απολαμβάνει να αγκαλιάζει την ύπαιθρο και να ξεκινά να μαζεύει τους άλλους , είναι λογικό για εσάς να επιλέξετε εξωτερική διακόσμηση που ενισχύει αυτές τις νοοτροπίες. Ένα επιτραπέζιο τζάκι ταιριάζει απόλυτα στη φύση του ζωδίου σας, καθώς δημιουργεί το τέλειο επίπεδο ατμόσφαιρας για να συγκεντρωθείτε με τους φίλους σας και να κάνετε  συζητήσεις μετά τη δύση του ηλίου. Επιπλέον, το μέγεθος λειτουργεί καλά ακόμα κι αν δεν έχετε μεγάλο εξωτερικό χώρο για να εργαστείτε.

Ταύρος

Όταν επιλέγετε οποιοδήποτε τύπο διακόσμησης, η φόρμα και η λειτουργία έχουν μεγάλη σημασία για εσάς και η διακόσμηση εξωτερικών χώρων δεν αποτελεί εξαίρεση. Ενώ το να περνάτε χρόνο σε ένα μπαλκόνι ή ένα αίθριο μπορεί να είναι το ιδανικό, αυτή η αρμονία μπορεί να διακοπεί από ανεπιθύμητα παράσιτα και τα δίχτυα, τα σπρέι και τα φιδάκια δεν είναι πάντα οι πιο κολακευτικές λύσεις. Η επιλογή κεριών από σιτρονέλα που είναι κομψά και μυρίζουν ευχάριστα είναι ότι πρέπει για τον εξωτερικό σας χώρο.

Δίδυμος

Δεν είναι μυστικό ότι ένα σετ φωτιστικών μπορούν εύκολα να διακοσμήσουν έναν εξωτερικό χώρο , καθιστώντας τα ένα ιδανικό ντεκόρ απαραίτητο για εσάς. Απολαμβάνετε επιλογές που είναι προσαρμόσιμες με όποιες ιδέες μπορεί να έχετε. Αυτά τα φώτα  έχουν ρυθμίσεις φωτισμού και είναι αρκετά ανθεκτικά ώστε να διατηρούν τον χώρο σας φωτισμένο ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει.

Καρκίνος

Οι απλές πινελιές μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ειδικά όταν μιλάμε για διακόσμηση εξωτερικού χώρου. Ωστόσο, η άνεση είναι εξίσου σημαντικός παράγοντας με το στυλ, γεγονός που κάνει τα διακοσμητικά μαξιλάρια για ριχτάρια τέλεια για εσάς. Με κολακευτικά στυλ και σχήματα σε μια σειρά από μοτίβα, μπορείτε εύκολα να βρείτε επιλογές που ταιριάζουν στην αίσθηση των σετ εξωτερικής αυλής σας χωρίς να σπάσουν τα όρια.

Λέων

Όταν επιλέγετε επιλογές φωτισμού για τον εξωτερικό σας χώρο, είναι λογικό να θέλετε κάτι που να ξεχωρίζει εξίσου με εσάς. Αυτοί οι διακοσμητικοί ηλιακοί λαμπτήρες τροφοδοτούνται από τον ήλιο (ιδανικοί για την ηλιόλουστη φύση σας) και δημιουργούν περίπλοκα σχέδια στο περιβάλλον τους όταν φωτίζονται. Μπορούν εύκολα να μετακινηθούν ή να κρεμαστούν για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας και να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα για διασκέδαση ή χαλάρωση—η επιλογή είναι δική σας.

Παρθένος

 Η καλλιέργεια ορισμένων φυτών εξωτερικού χώρου μπορεί να προσθέσει μια επιπλέον πινελιά ομορφιάς στον εξωτερικό σας χώρο με τρόπο φυσικό, ιδανικό για τις μινιμαλιστικές προτιμήσεις σας στο ζώδιο της Γης. Η επιλογή ενός φυτού με συγκεκριμένες ανάγκες φροντίδας, όπως αυτές οι γαρδένιες δεν είναι θέμα για εσάς.

Ζυγός

Ισορροπία και αρμονία είναι τα ονόματα του παιχνιδιού διακόσμησης για εσάς. Ωστόσο, οι επιλογές διακόσμησης μπορεί να είναι δύσκολες, ειδικά αν έχετε να κάνετε με περιορισμένο χώρο. Η τέλεια έμφαση για τα όνειρα της διακόσμησης εξωτερικού χώρου σας, ένα χαλί εξωτερικού χώρου όπως αυτή η επιλογή που προσθέτει την τέλεια δόση ζωντάνιας και χρώματος στη βεράντα σας . Είτε επιλέξετε μια μεγαλύτερη επιλογή για να καλύψετε ολόκληρο τον χώρο είτε μερικές μικρότερες επιλογές για να χωρίσετε διαφορετικές περιοχές, έχετε πολλούς τρόπους να κάνετε τα μαγικά σας.

Σκορπιός

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα επιλέξατε κάποια ιδιωτικότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Ενώ οι κουρτίνες είναι σίγουρα ένας τρόπος, μια πιο ιδιαίτερη διακοσμητική επιλογή περιλαμβάνει την ενσωμάτωση μιας εξωτερικής πέργκολας για να χρησιμεύσει ως οθόνη απορρήτου. Είτε το βάψετε και το χρησιμοποιήσετε ως έχει είτε το διακοσμήσετε με διάφορα λουλούδια και πρασινάδα, μια πέργκολα μπορεί να χρησιμεύσει ως το τέλειο ντεκόρ εξωτερικού χώρου είτε για εκείνες τις στιγμές που απλά θέλετε να κρατήσετε για τον εαυτό σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cavalli: Ανακοίνωσε τη δημιουργία μνημιακού πύργου στο Ντουμπάι

Her News

Ενοίκιο: Tι να προσέξετε προτού δώσετε το ακίνητo σας για ενοικίαση

Her News

Συμβουλές για να κάνετε το μπάνιο σας να μυρίζει όμορφα συνεχώς

HerNews ka