HerNews.gr
Beauty

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο καλοκαιρινό μανικιούρ που έχουμε δει

Η Κατερίνα Καινούργιου μας παρουσιάζει ένα υπέροχο καλοκαιρινό κόκκινο για τα νύχια που αναδεικνύει την μαυρισμένη επιδερμίδα.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι φωτεινές και ζωηρές αποχρώσεις είναι ιδανικές για να δώσουν μια αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης. Το κόκκινο είναι μία κλασική επιλογή που δεν πρέπει να αγνοηθεί, καθώς μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση θηλυκότητας και σιγουριάς.

Κατερίνα Καινούργιου

Οι καλοκαιρινές αποχρώσεις του κόκκινου μπορούν να προσαρμοστούν στην επιδερμίδα που έχει μαυρίσει από τον ήλιο. Ένα φωτεινό, ζωντανό κόκκινο χρώμα μπορεί να αναδείξει την μαυρισμένη επιδερμίδα και να προσθέσει λάμψη στο σύνολο. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει επιλέξει ένα καλοκαιρινό κόκκινο που φαίνεται φρέσκο, λαμπερό και εντυπωσιακό στα νύχια της. Αυτή η απόχρωση προσθέτει ένα αίσθημα διασκέδασης και παραλίας στο σύνολο, κάνοντας τα νύχια να ξεχωρίζουν.

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο καλοκαιρινό μανικιούρ που έχουμε δει

Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε με διάφορα σχέδια και στοιχεία στα νύχια σας για να προσθέσετε προσωπικότητα και ενδιαφέρον. Μπορείτε να προσθέσετε λεπτές γραμμές, γεωμετρικά μοτίβα, αποχρώσεις ή ακόμη και λαμπερά στοιχεία όπως glitter.

Kατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το αγαπημένο της κραγιόν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βunny lines: Πώς θα απαλλαγείτε από τις μικρές ρυτίδες;

HerNewskl

Ξανθό της Αναγέννησης: Είναι το πιο ζεστό και ηλιόλουστο ξανθό που έχετε δει;

HerNewskl

Dior: Ta beauty looks που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Μόδας

HerNewskl