HerNews.gr
Μόδα

Χρυσά πέδιλα: Το must item για το καλοκαίρι που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το μαυρισμένο δέρμα σου!

Αν ψάχνετε για ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το καλοκαίρι του 2023 (και για να το φοράτε και τα επόμενα χρόνια), η συμβουλή είναι να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι χρυσά σανδάλια.

Είναι τα καλοκαιρινά παπούτσια που δυνητικά μπορούν να μας προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση όσον αφορά το styling: ολοκληρώνουν κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση στην εντέλεια, καθώς και ενισχύουν έστω και ένα ελαφρύ μαύρισμα στα πόδια.

Ένα fashion passepartout που πλέον γίνεται κόλπο ομορφιάς. Αυτή την περίοδο του χρόνου, το λαμπερό χρυσαφένιο δέρμα σαγηνεύει: είναι δύσκολο να μην πέσεις στον πειρασμό να φορέσεις ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα με μεταλλικές ρίγες στις πιο ζεστές αποχρώσεις. 

Η εξαιρετικά ανθεκτική μόδα, αυτή των χρυσών σανδαλιών με τακούνια, γίνεται πιο ελαφριά αν το look παιχτεί με ντελικάτους, ουδέτερους ή nude τόνους. Το ζεστό μέταλλο λάμπει χωρίς να ξεθωριάζει, προσφέροντάς μας ένα εκλεπτυσμένο στυλ χάρη στον συνδυασμό του φυσικού.

 Εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα αν τα συνδυάσετε με έντονα χρώματα, όπως πράσινο ή κίτρινο.

Δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος με το μαύρο, επιβεβαιώνοντας έτσι έναν από τους πιο κλασικούς συνδυασμούς όλων των εποχών: τα χρυσά σανδάλια είναι σε μενταγιόν με μεταλλικές τσάντες, σκουλαρίκια κρίκους και ακόμη και αξεσουάρ μαλλιών που κοσμούν τα μαλλιά ή καθορίζουν τις κοτσιδίδες.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hermes ‘21 : Η επίδειξη μόδας για την “σύγχρονη Αμαζόνα”

Her News b

Οι τάσεις χειμωνιάτικων παλτών που θα δείτε σε κάθε It-Girl φέτος

HerNews ka

Dua Lipa: Φόρεσε το τολμηρό μπικίνι που σχεδίασε για τον Οίκο Versace

HerNewskl