HerNews.gr
Beauty

Victoria Beckham: Με αυτόν τον τρόπο εφαρμόζει το nose contouring

Victoria Beckham

Η Victoria Beckham προτιμάει τη φυσική ομορφιά και τονίζει τα χαρακτηριστικά της με διακριτικό τρόπο. Είναι γνωστό πως ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή και ασκείται περιοδικά για να διατηρείται σε φόρμα. Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας και fashion icon πάντα δίνει έμφαση στην εξωτερική της εμφάνιση και προσέχει την επιλογή των προϊόντων περιποίησης που χρησιμοποιεί.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζει στο μακιγιάζ της Victoria Beckham είναι η τεχνική του nose contouring. Αν και δεν έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση στη μύτη, η Victoria μπορεί να δημιουργήσει την εμφάνιση μιας λεπτής και αψεγάδιαστης μύτης με τη χρήση του μακιγιάζ.

Victoria Beckham: Με αυτόν τον τρόπο εφαρμόζει το nose contouring

Η τεχνική του nose contouring συνίσταται στην εφαρμογή σκιών και highlighter σε στρατηγικά σημεία της μύτης για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση της ανάγλυφης δομής και της σμίλευσης. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Επιλέξτε ένα contouring προϊόν με μία απόχρωση που είναι λίγο σκουρότερη από τον τόνο του δέρματός σας.
  2. Εφαρμόστε το προϊόν σε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος της πλευράς της μύτης, ακολουθώντας τη φυσική της καμπύλη.
  3. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πινέλο ή σφουγγαράκι μακιγιάζ για να αναμείξετε καλά το προϊόν και να δημιουργήσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.
  4. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα highlighter προϊόν με λεπτή σχισμή στο κέντρο 
  5. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο για να αναμείξετε απαλά το highlighter και να δημιουργήσετε μια ομαλή μετάβαση με το contouring προϊόν.
  6. Τελειώστε το look με μια ελαφριά εφαρμογή πούδρας για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ και να δημιουργήσετε ένα φυσικό φινίρισμα.

  1. Προσέξτε όμως να μην υπερβείτε με την ποσότητα του προϊόντος και να το αναμείξετε καλά, ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται φυσικό. Αποφύγετε επίσης την υπερβολική χρήση του highlighter, καθώς μπορεί να δημιουργήσει μια υπερβολική λάμψη και να απομακρύνει την προσοχή από τα άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.
  2.  Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3 Μύθοι για τις αισθητικές επεμβάσεις που δεν είναι αλήθεια

Her News

Εγκυμοσύνη: Συστατικά καλλυντικών που πρέπει να αποφεύγετε

Her News

Platinum blonde: 4 τρόποί να διατηρήσετε το χρώμα και να μην ξεθωριάσει!

HerNewskl