HerNews.gr
Μόδα

Must have κοσμήματα που χρειάζεται κάθε γυναίκα

Τα κοσμήματα είναι must have αξεσουάρ για κάθε γυναίκα! Ένα κομψό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα τολμηρό, statement κολιέ θα μπορούσε να είναι το τέλειο κομμάτι που συμπληρώνει πραγματικά ένα όμορφο outfit. Σε έναν κόσμο όπου οι τάσεις της μόδας γίνονται όλο και πιο φευγαλέες και αυτό που θεωρείται «μοδάτο» φαίνεται να αλλάζει στο δευτερόλεπτο, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζεις σε ποια κομμάτια να επενδύσεις.

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με κλασικά κοσμήματα, που σίγουρα αξίζουν μια θέση στη συλλογή σου.

1. Βραχιόλια

Ιδανικά για καθημερινή χρήση, τα βραχιόλια αποτελούν μια κομψή προσθήκη στον καρπό και αναδεικνύουν τα χαλαρά σύνολα, καθιστώντας τα ένα από τα πιο κλασικά κοσμήματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει.

Είναι επίσης πολύ ευέλικτα και συνδυάζονται καλά με μια σειρά από διαφορετικούς τύπους ρούχων. Αν μόλις ξεκινάς τη συλλογή κοσμημάτων σου, θα συνιστούσαμε να διαλέξεις ένα διαχρονικό και κλασικό κομμάτι που θα φοράς ξανά και ξανά.

2. Κολιέ με αλυσίδα

Ένα απλό κολιέ με αλυσίδα είναι η τέλεια προσθήκη στα κοσμήματα κάθε γυναίκας. Μια διαχρονική αλυσίδα είναι κατάλληλη για μια σειρά διαφορετικών στιλ και ιδανική για καθημερινή χρήση. Ανάλογα με την αισθητική σου, μπορεί να θέλεις να επιλέξεις μια πλούσια, χοντρή αλυσίδα.

Αν προτιμάς μια πιο διακριτική εμφάνιση, τότε μια πιο εκλεπτυσμένη, λεπτή αλυσίδα θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα. Μια άλλη πτυχή που πρέπει να λάβεις υπόψη είναι το μήκος και αν θα κάνεις layering με άλλα κολιέ.

3. Σκουλαρίκια με πέτρες

Όταν χρειάζεσαι πιο επίσημα ή ιδιαίτερα κοσμήματα, τα σκουλαρίκια με πέτρες είναι μια σικ επιλογή για να προσθέσεις μια δόση λάμψης.  

4. Ρολόι

Όταν σκέφτεσαι κοσμήματα, τα ρολόγια μπορεί να μην έρχονται αμέσως στο μυαλό, ωστόσο, ένα ρολόι λειτουργεί τόσο ως αξεσουάρ, όσο και ως λειτουργική συσκευή που κάθε γυναίκα πρέπει να διαθέτει. Το να φοράς ένα ρολόι στον καρπό σου είναι το τέλειο καθημερινό αξεσουάρ κοσμήματος!

5. Δαχτυλίδι

Κάθε συλλογή κοσμημάτων απαιτεί τουλάχιστον ένα δαχτυλίδι. Αυτό το κόσμημα συμβολίζει την προσωπικότητα και το γούστο σου. Τα statement δαχτυλίδια είναι το τέλειο κομμάτι για να βάλετε λίγη επιπλέον λάμψη σε μια special περίσταση.

 

Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου του φετινού καλοκαιριού!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: Φόρεσε το παλτό που θα γίνει το must-have item τον χειμώνα!

HerNewskl

Φαίη Σκορδά: Μας έδωσε την τέλεια πρόταση για το φόρεμα των Χριστουγέννων

HerNewskl

Kλέλια Ανδριολάτου: Το υπέροχο φόρεμα που άρεσε στα βραβεία Beauty Stars by Madame Figaro

HerNewskl