HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βανεσα Αδαμοπούλου: «Δεν δίστασα να χωρίσω όταν έβλεπα ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος»

«Το καινούριο μου τραγούδι «Χώρισα χθες» μου ταιριάζει πολύ», είπε αρχικά για το νέο της τραγούδι η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Για το παιδί της και την μητρότητα ανέφερε πως, «Tο παιδί με εξισορρόπησε, με έκανε να αισθάνομαι ότι πατάω γερά στα πόδια μου. Θα πρέπει να δίνονται ισομερώς τα δικαιώματά και στους δυο γονείς που θέλουν να είναι στην ζωή του παιδιού. Τα διαφορετικά «θέλω» μπορεί να με οδηγήσουν σε έναν χωρισμό, είναι γενναίο να ολοκληρώνεις μια σχέση χωρίς να στέκεσαι στα συντρίμμια», τόνισε η Βανέσα Αδαμοπούλου αναφορικά με την επιμέλεια του παιδιού όταν χώρισε με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Και πρόσθεσε: «Όταν χώρισα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν το παιδί, αγχώθηκα για το πως θα το πάρει. Δεν υπάρχει πλέον η ταμπέλα του «παιδιού χωρισμένων γονιών» όπως παλιά. Δεν δίστασα να χωρίσω όταν έβλεπα ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος. Με τον Ιωάννη Παπαζήση είμαστε πάρα πολύ καλά και βοηθάμε ο ένας τον άλλον».

Τέλος, για το φλερτ, η Βανέσα Αδαμοπούλου υπογράμμισε πως, «Με φλερτάρουν οι άντρες, δεν θέλω να ακούω ότι δεν γίνεται φλερτ. Οι άντρες φλερτάρουν και εμείς δίνουμε το «πράσινο φως, βέβαια κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Σταυροπούλου: “O Νίκος Κοκλώνης είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης και μου έχει φερθεί σπαθί”

HerNewskl

Θανάσης Αλευράς: «Είναι φανταστικά που παίζουμε μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια»

Her News b

Άρης Σοϊλέδης: Η αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα και του αδερφού του και η γνωριμία με τη Μαρία Αντωνά

Her News