HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η on air έκπληξη που του έκανε η Σοφία Βόσσου για τα γενέθλιά του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου τα γενέθλια του και η εκπομπή “Super Κατερίνα” του είχε επιφυλάξει μια έκπληξη.

“Υπάρχει μια κυρία που θέλει να σου ευχηθεί για δες λίγο”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο και αμέσως μετά “εισέβαλε” στο πλατό της εκπομπής η Σοφία Βόσσου με μια ανθοδέσμη και ένα… βραβείο.

Το τραγούδι που έπαιζε όταν μπήκε η Σοφία Βόσσου στο πλατό ήταν το “6 Ιουνίου” με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της λέει: “Μόλις συνειδητοποίησα ότι έχεις γράψει τραγούδι για την ημέρα των γενεθλίων μου”.

“Έπεσα από τα σύννεφα γιατί η Σοφία κάθε χρόνο στις 12 παρά 10 μου λέει πρώτη χρόνια πολλά. Χθες κοιτάζω την ώρα λέω “Η Σοφία” και δεν έσκασε μύτη. Λέω θα είναι στην κοσμάρα της”, με τη Σοφία Βόσσου να παραδέχεται ότι το έκανε επίτηδες.

Όμως η Σοφία Βόσσου είχε φέρει μαζί της ακόμα ένα δώρο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το τιμητικό βραβείο που της είχε δώσει ο Ogae του Ισραήλ για την «Άνοιξη», το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision το 1991.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε on camera πότε θα γεννήσει

Her News

«ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ»: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.00 , από τις 11 Φεβρουαρίου με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας

HerNews ka

Σίσσυ Χρηστίδου για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν ήταν ένα κοινό μυστικό όπως ήταν για άλλες υποθέσεις»

Her News b