HerNews.gr
Διεθνή

Ντρου Μπάριμορ: Παραδέχεται ότι θα ήθελε η μητέρα της να ήταν νεκρή – «Δεν μπορώ να περιμένω»

Η Ντρου Μπάριμορ παραδέχεται ότι «ανυπομονεί» να πεθάνει η μητέρα της, Τζέιντ Μπάριμορ.

Η τηλεοπτική παρουσιάστρια ήταν ειλικρινής για τα ταραχώδη παιδικά της χρόνια με τη μητέρα της, αποκαλύπτοντας ότι ζηλεύει φίλους που έχουν ήδη χάσει τους γονείς τους.

«Όλες οι μαμάδες τους έχουν φύγει, και η μαμά μου όχι. Και λέω «Λοιπόν, δεν έχω αυτή την πολυτέλεια». Αλλά δεν μπορώ να περιμένω», είπε η Ντρου Μπάριμορ στο περιοδικό New York

«Δεν θέλω να ζω σε μια πολιτεία όπου εύχομαι κάποιος να φύγει νωρίτερα από ό,τι έπρεπε για να μπορέσω να μεγαλώσω. Θέλω πραγματικά να είναι ευτυχισμένη και να ευδοκιμεί και να είναι υγιής. Αλλά πρέπει να μεγαλώσω, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε αυτόν τον πλανήτη».

Ωστόσο, αργότερα στη συνέντευξη, η ηθοποιός μοιράστηκε ότι έχει τύψεις για τα σκληρά της σχόλια. 

 

«Τόλμησα να το πω και δεν ένιωθα καλά», είπε. “Με ενδιαφέρει. Δεν θα πάψει ποτέ να με νοιάζει. Δεν ξέρω αν έχω μάθει ποτέ πώς να προστατεύομαι πλήρως, να κλείνομαι, να μην νιώθω, να χτίζω τον τοίχο».

Η Ντρου Μπάριμορ  ήταν ανοιχτή στο παρελθόν για το ότι μεγάλωσε με την Τζέιντ, η οποία ήταν η μάνατζέρ της και την πήγαινε σε πάρτι του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένου του Studio 54, ως παιδί.

Στα 12, η ​​Ντρου είχε ήδη πάει σε κέντρο απεξάρτησης για ναρκωτικά και αλκοόλ και στα 13 η μαμά της την έβαλε σε ψυχιατρικό τμήμα στην Καλιφόρνια.

«Νομίζω ότι δημιούργησε ένα τέρας και δεν ήξερε τι να κάνει με το τέρας», είπε στον Χάουαρντ Στερν σε μια συνέντευξη το 2021. Ένα χρόνο αργότερα, όταν ήταν μόλις 14 ετών, χειραφετήθηκε από τους γονείς της.

Αφού παρεξηγήθηκαν τα σχόλιά της για τη σχέση της με τη μαμά της, η ηθοποιός  μιλώντας στο Instagram τη Δευτέρα, είπε σε ένα βίντεο: «Ήμουν ευάλωτη και προσπάθησα να καταλάβω μια πολύ δύσκολη, επώδυνη σχέση, ενώ παραδέχομαι ότι είναι δύσκολο να γίνει όσο ένας γονιός είναι ζωντανός. Και, για όσους από εμάς πρέπει να το καταλάβουμε αυτό σε πραγματικό χρόνο, δεν μπορούμε να περιμένουμε,  δεν μπορούμε να περιμένουμε την ώρα, όχι το να πεθάνει ο γονιός».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

«Μην αλλοιώνετε τα λόγια μου και μην πείτε ποτέ ότι θα ήθελα η μητέρα μου να ήταν νεκρή. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Δεν θα το έκανα ποτέ», συνέχισε.

«Στην πραγματικότητα, συνεχίζω να λέω [στη συνέντευξη] ότι εύχομαι να μην χρειαστεί να ζήσω ποτέ μια ύπαρξη όπου θα το ευχόμουν αυτό σε κάποιον επειδή είναι άρρωστος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ευλογιά των πιθήκων: Άνδρας από το Χιούστον περιγράφει την εμπειρία του

Her News

Full in love η Rosalia: Τα τρυφερά φιλιά με το νέο της amore

HerNews ka

Παρουσιάστηκε η ανάλυση του προσώπου του Μεγάλου Αλεξάνδρου από αναλυτές

HerNews ka