HerNews.gr
Ελλάδα

Νόνικα Γαληνέα: Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της – Τι ζήτησαν οι οικείοι της ηθοποιού

Η σπουδαία ηθοποιός Νόνικα Γαληνέα έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 2/6 σε ηλικία 84 ετών καθώς τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Σήμερα Τρίτη 6/6 συγγενείς και φίλοι θα πουν το “τελευταίο αντίο” στη Νόνικα Γαληνέα στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών στη 13:00.

Σε ανάρτηση της, η Μαίρη Μπάρκουλη, έγραψε πως η οικογένεια έκανε έκκληση να μην παραστούν κάμερες μέσα στον χώρο του κοιμητηρίου, παρά μόνο απ’ έξω, ενώ τελευταία επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα ήταν αντί για στεφάνια, τα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος Το Σπίτι του Ηθοποιού που τόσο αγαπούσε.

«Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας μια σπουδαία ηθοποιός και μια υπέροχη κυρία, η Νόνικα Γαληνέα. Μεγάλη απώλεια, τεράστιο το κενό! Η Νόνικα Γαληνέα αγαπούσε πολύ τον κόσμο, τους ανθρώπους. Ήταν δοτική και μια μεγάλη αγκαλιά για όλους μας. Θα είναι πάντα κοντά μας στην σκέψη μας και στην καρδιά μας. 

Θερμή παράκληση της οικογένειας, γνωρίζοντας ότι θα την σεβαστούν όλοι, όπως σεβάστηκαν και την ίδια όσο ζούσε. Να μην εισέλθουν οι κάμερες στον χώρο του νεκροταφείου, να επιτρέψουν στην οικογένεια και σε όσους το επιθυμούν να θρηνήσουν και να την αποχαιρετήσουν ήσυχα και ήρεμα. Θα είναι στην διάθεσή τους όλοι όσοι παραστούν και το επιθυμούν να μιλήσουν, έξω από τον χώρο του νεκροταφείου», έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ: Βραβεύει τον Ανδρέα Αλικανιώτη που διέσωσε συνεπιβάτες του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών

HerNews ka

Έρχονται το MyPhoto.gov.gr και ο ψηφιακός ταχογράφος

Her News b

«Φοβάμαι για τη ζωή μου» – Η γυναίκα που έπεσε θύμα του «βιαστή με τα τατουάζ» σπάεί τη σιωπή της

Her News