HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Αυτός ο κύκλος εκπομπών έχει κλείσει για την Ελένη Μενεγάκη»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 5/6 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show”.

Μεταξύ άλλων, η Τίνα Μεσσαροπούλου εξέφρασε τη δική της άποψη για τους τηλεπαρουσιαστές όπως την Ελένη Μενεγάκη, τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Φέτος πιστεύω ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά συνολικά για τον ΣΚΑΪ. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να αισθάνεται κουρασμένος, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Εγώ πάντως, μετά της συνέντευξή του με την Μάρα Ζαχαρέα, του είπα να το ξανασκεφτεί. Αν του χρόνου δεν είναι, θα λείψει πολύ», δήλωσε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Αναφορικά με την Ελένη Μενεγάκη η δημοσιογράφος ανέφερε: «Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει φέτος στην Ελένη δεν της αξίζει. Εγώ αν ήμουν στην θέση της, δεν θα ξαναγύριζα τόσο γρήγορα. Θα ήθελα να την δω σε κάτι άλλο, σε κάτι βραδινό.

Η Ελένη είναι φανταστική στα εμπορικά, αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα δε θα συμβαδίζει το ποσοστό της τηλεθέασης με τα εμπορικά και γιατί μια Ελένη Μενεγάκη, που θεωρείται top, να την μετράς με νούμερα τηλεθέασης και να λες “σήμερα η Ελένη έκανε μονοψήφια”. Θεωρώ ότι αυτό ο κύκλος εκπομπών έχει κλείσει για την Ελένη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέμος Μπεγνής: «Δεν με έχω φανταστεί ποτέ να είμαι πατέρας»

HerNews ka

Έρωτες, γάμοι, χωρισμοί & κόντρες: Τα καυτά κουτσομπολιά του 2021!

Her News

Kατερίνα Λαζαρίδου: “Στην αρχή ήμουν αρνητική, δεν έβλεπα τον εαυτό μου καθόλου στην σκηνή του X Factor”

HerNewskl