HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ραμόνα Βλαντή: «Ο παρουσιαστής του Shopping Star πρέπει να έχει γνώσεις μόδας, όπως ο Λάκης Γαβαλάς & εγώ»

Πλήθος επωνύμων έδωσε το παρών σε fashion event που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό στην Ελευσίνα.

Περικλής Κονδυλάτος μίλησε σχετικά με τις αεροπορικές εταιρίες και είπε : «Γενικά υπάρχει ένα μπούλινγκ από τις αεροπορικές εταιρίες προς τους επιβάτες».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το κανάλι του Open κι αν θα λάβει μέρος σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι  για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου, άλλο η δουλειά και άλλο η φιλική σχέση. Όχι ,δεν υπάρχει θέμα να φύγω από το Οpen επειδή έφυγε ο Γιάννης Λάτσιος. Δεν θα με δείτε σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ προτεραιότητα μου είναι ο Δήμος Αθηναίων. Δεν τα συνδυάζω όλα, τις μισές μέρες είμαι στα πατώματα γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι. Κάποιες μέρες νιώθω ανεπαρκής στη δουλειά και τις άλλες ότι δε κάνω κάτι καλά στη προσωπική μου ζωή».

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε για την Βίκυ Καγιά και για το «Shopping Star».

«H Βίκυ Καγιά πριν το Star ήταν σε άλλο κανάλι, τώρα αυτά τα επεισόδια τα έχασα ήμουν στην Ιαπωνία. Δεν θα με δείτε στη θέση της Βίκυς Καγιά δεν έχω λεπτά ψηλά πόδια και δε μου πάει το ξανθό. Γενικά δεν μπορεί κάποιος να πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά. Η θέση της Βίκυς Καγιά δεν κάνει για μένα, δεν είμαι στυλίστας και ως σχεδιαστής δεν ασχολούμαι με τα ρούχα των άλλων».

Ενώ για τον Λάκη Γαβαλά είπε: «Ο Λάκης Γαβαλάς ξέρει από μόδα, έχει γνώσεις, χιούμορ, μιλάει γρήγορα, είναι έξυπνος, εύστροφος. Ο Γιώργος Καράβας δεν ταιριάζει στο ”Shopping Star”.

«Στη τηλεόραση για μια σεζόν λείπουν όλοι, στη 2η το έχουν ξεχάσει όλοι, όπως στο ίνσταγκραμ, βλέπεις χιλιάδες φωτογραφίες και μετά δεν θυμάσαι καμία. Όσο περισσότερη πληροφορία έχει ένας άνθρωπος, τόσο πιο σύντομη μνήμη έχει», σχολίασε για την τηλεόραση.

Στην συνέχεια επανήλθε για την Βίκυ Καγιά και το ριάλιτι μοντέλων, το «GNTM» λέγοντας: «Η Βίκυ σίγουρα κάτι θα κάνει έχει μέσα της έναν προβολέα δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Το βρισκω σωστό να μην γίνει το ”GNTM” καλό είναι να ξεκουράζονται να ανανεώνονται τα πράγματα. Τι έκανε 4 χρόνια στο ”GNTM” ο Δημήτρης Σκουλός; Γιατί καθόταν εκεί ενώ δεν περνούσε καλά;»

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στις κάμερες για το ενδεχόμενο να βρίσκεται στο «My style rocks», αλλά και αν υπάρχει η πιθανότητα να αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά στο «Shopping Star».

«Η Βίκυ Καγιά μπορεί να έχει άλλα σχέδια. Θέλει να ξεκουραστεί; Δεν θα πάρω κανέναν τηλέφωνο. Το όνομα μου έχει συζητηθεί πολύ για το «Shopping Star», δεν μπορεί να μην το έχει ακούσει το κανάλι. Θα πήγαινα στο ”My style rocks” αν ήταν να με κρίνει ο Γκαλιάνο».

Ερωτώμενη τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση απάντησε: «Θα ήθελα να συμμετέχω σε ένα μαγκαζίνο με «fashion police» ενότητα. Ο παρουσιαστής του Shopping Star πρέπει να έχει γνώσεις μόδας, όπως ο Λάκης Γαβαλάς και εγώ. Ο Γιώργος Καράβας είναι μοντέλο.  Το να είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι ξέρεις από μόδα, τα μοντέλα είναι «κρεμάστρες».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πέγκυ Ζήνα: “Ο Light είναι τράπερ, δεν είναι τραγουδιστής. Δεν είμαι αρνητική σε αυτό το είδος”

HerNewskl

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει ζωή χωρίς την Ελένη»

Her News b

Τάσος Χαλκιάς: «Η τηλεόραση με βαρέθηκε. Δεν έχω προτάσεις»

HerNews ka