HerNews.gr
Beauty

Σγουρά μαλλιά: Tips για τέλειες μπούκλες

Τα σγουρά μαλλιά αν δεν τα φροντίζετε συχνά δεν θα σας χαρίζουν όμορφες και φυσικές μπούκλες. Συχνά μπορεί να μπερδεύονται, να φριζάρουν, αλλά και να σας δυσκολεύουν στο χτένισμα. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που δεν θα το θέλατε. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν μοιραζόμαστε μαζί σας όλα τα tips για τις τέλειες μπούκλες!

Βρείτε το κατάλληλο σαμπουάν

Τα σγουρά μαλλιά είναι συχνά πολύ ξηρά και φριζαρισμένα. Επομένως, ένα ήπιο, ενυδατικό σαμπουάν με δράση κατά του φριζαρίσματος είναι πολύ κατάλληλο. Εφαρμόστε conditioner στις άκρες μετά από κάθε λούσιμο. Έτσι δίνει περισσότερη ελαστικότητα και προστατεύει τις μπούκλες από εξωτερικές επιδράσεις. 

Λουστείτε με κρύο νερό μετά τη χρήση σαμπουάν και conditioner. Αυτό προσθέτει περισσότερη λάμψη στα μαλλιά. Μετά το λούσιμο σκουπιστείτε με μια βαμβακερή πετσέτα, καθώς έχει πιο ήπια επίδραση στα μαλλιά. Το βαμβάκι είναι καλύτερο για τις μπούκλες και τις βοηθά να διατηρήσουν το φυσικό τους σχήμα.

Πώς να χτενίζετε τα σγουρά μαλλιά;

Μετά το λούσιμο, στεγνώστε τα μαλλιά σας και χτενίστε απαλά με μια χτένα. Οι φυσικές μπούκλες δεν πρέπει να χτενίζονται με βούρτσα, καθώς αυτή θα μπερδέψει ακόμα πιο γρήγορα τα σγουρά μαλλιά σας. Για να διευκολύνετε το χτένισμα, εφαρμόστε εκ των προτέρων ένα ειδικό σπρέι.

Πώς να στεγνώσετε τα σγουρά μαλλιά;

Το πιστολάκι είναι απαραίτητο για το styling των μαλλιών σας, αλλά να είστε προσεκτικές με αυτό καθώς ο ζεστός αέρας στεγνώνει ακόμη περισσότερο τις μπούκλες σας. Επομένως, εάν στεγνώνετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε χαμηλή θερμοκρασία. 

Ιδέες για κούρεμα 

Το σωστό κούρεμα είναι εξαιρετικά σημαντικό, γιατί μόνο έτσι μπορούν να τονιστούν οι μπούκλες. Όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά, τόσο πιο πολύ θα πέφτουν οι μπούκλες λόγω της βαρύτητας. Εάν έχετε μεγάλες ογκώδεις μπούκλες, θα πρέπει να επιλέξετε το μήκος των μαλλιών μέχρι το πηγούνι. Μπορείτε να κάνετε πάντα ένα bob κούρεμα που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη συντήρηση.

 

Fruit manicure: Η νέα τάση για τα νύχια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ρυτίδες: 3 τρόποι για να απαλλαγείτε φυσικά από αυτές

Her News b

Πότε θα δεις αποτελέσματα από ένα νέο προϊόν περιποίησης;

Her News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε την πιο εντυπωσιακή παραλλαγή σε γαλλικό μανικιούρ

HerNewskl