HerNews.gr
Γνώμες

4 πεποιθήσεις που χρειάζεται να έχετε για να βρείτε την αληθινή αγάπη

Υπάρχει αληθινή αγάπη; Και αν ναι, ποιες κοινές πεποιθήσεις έχουν τα άτομα για να δημιουργήσουν μια τόσο όμορφη, αρμονική ένωση;

Σήμερα, το ποσοστό διαζυγίων αυξάνεται, με σχεδόν ένα διαζύγιο για κάθε γάμο. Πολλοί άνθρωποι παντρεύονται χωρίς στέρεα, εσωτερικά θεμέλια. Οι μόνες ιδέες για τον γάμο βασίζονται σε αυτό που έχουμε δει μεγαλώνοντας. Για πολλούς από εμάς, δεν ήταν η σκηνή του παραμυθιού – έτσι περιπλανιόμαστε αναζητώντας την αγάπη της ζωής μας αντί να βουτήξουμε και να είμαστε αυτή.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να ακολουθήσουν την καρδιά τους για να βρουν την αληθινή αγάπη και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. 

Αλλά, ποιος είσαι πριν ερωτευτείς είναι σημαντικό. Υπάρχουν βασικές πεποιθήσεις που πρέπει να έχετε για να προσελκύσετε την αληθινή αγάπη στη ζωή σας.

1. Πιστέψτε ότι είστε άξιοι αγάπης άνευ όρων

Οι σχέσεις που δημιουργείτε είναι καθρέφτες αυτού που είστε. Είναι ο νόμος της έλξης. Επομένως, οι σχέσεις είναι τόσο ισχυρές όσο οι πεποιθήσεις που έχετε για τον εαυτό σας. Όταν πιστεύεις ότι αξίζεις άνευ όρων αγάπη, θα τη λάβεις. Το να αγαπάς πλήρως τον εαυτό σου, ακόμα και με τις ατέλειές σου είναι πολύ σημαντικό. Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου πλήρως, πώς μπορείς να περιμένεις από κάποιον άλλο να σε αγαπήσει; Όταν αγαπήσετε τον εαυτό σας άνευ όρων , πιστεύετε στη δική σας αξία και παραμένετε ανοιχτοί στο να την λάβετε από τους άλλους, θα το κάνετε!

2. Πίστεψε στον εαυτό σου

Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας όπως θέλετε να σας φερθεί κάποιος άλλος. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε σκληροί με τον εαυτό μας και τις ικανότητές μας. Το να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να είμαστε ο καλύτερος φίλος του εαυτού μας προσελκύει έναν εραστή που θα μας επαινέσει, όχι θα μας ολοκληρώσει. Το να ψάχνεις κάποιον να καλύψει τα κενά μπορεί να φέρει έναν προσωρινό εραστή, αλλά όχι έναν διαρκή. Είσαι ολοκληρωμένος, όπως ακριβώς είσαι. Όταν πιστεύεις στον εαυτό σου και νοιάζεσαι για τις δικές σου ανάγκες, θα το κάνει και ο σύντροφος σου. Δεν θα αντέχετε πλέον να σας φέρονται σκληρά, ούτε θα το προσελκύετε πια.

Απλώς θυμηθείτε να συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας όπως θα θέλατε να σας φερθεί ο σύντροφος σας. Κάνε θετικές σκέψεις. Πείτε ευγενικά, αγαπησιάρικα λόγια, κάνε στοχαστικά πράγματα. 

3. Πιστέψτε στην εύρεση του κατάλληλου συντρόφου

Μερικές φορές, οι άνθρωποι μπορεί να είναι κακοί στο να γνωρίζουν τι θέλουν (ή χρειάζονται) σε μια σχέση. Τις περισσότερες φορές, η κοινωνία λέει να αφήσουμε τον ρομαντισμό να είναι ο οδηγός. Αναζητήστε τις ιδιότητες που θέλετε στον άλλον, στον εαυτό σας. Αν είχατε προβλήματα σχέσεων στο παρελθόν, ίσως και έναν κύκλο από αυτά, βρείτε τον κοινό παρονομαστή. Τότε, κοιτάξτε μέσα σας και βρείτε το σκοτάδι που χρειάζεται το φως. Για παράδειγμα, εάν αισθάνεστε ότι σας αγνοούν ή σας παραμελούν σε μια σχέση, ίσως εγκαταλείπετε τον εαυτό σας σε κάποιο επίπεδο.

4. Πιστέψτε ότι οι σχέσεις μπορούν να διαρκέσουν

Είναι σημαντικό να πιστεύετε στην αξία μιας σχέσης και στην πιθανή ευτυχία και δια βίου ολοκλήρωση που μπορεί να φέρει στη ζωή σας, ανεξάρτητα από τα στατιστικά στοιχεία. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε γίνει μάρτυρες διαζυγίου, είτε μέσα στην οικογένειά μας είτε από συγγενείς ή φίλους. Αν και αυτές οι σχέσεις δεν είχαν καμία σχέση με εμάς, υποσυνείδητα δημιούργησαν μια επικύρωση ότι οι σχέσεις δεν διαρκούν.  Είναι εύκολο να είσαι αρνητικός και αμφίβολος για τις σχέσεις, χωρισμοί και δυσλειτουργικοί γάμοι είναι παντού. Χρειάζεται όμως δύναμη και φρέσκια προοπτική για να πιστέψεις ξανά στο ευτυχισμένο μέλλον.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αν ήξερα πως αυτή ήταν η τελευταία μας αγκαλιά δε θα σε άφηνα να φύγεις

HerNewskl

O «όχλος» με τα κινητά είναι… «Μαύρος Καθρέφτης»

Her News

“OlinaΛΥΣΗous” – Episode 16: Καλοκαίρι θα πει…

Her News