HerNews.gr
Beauty

Βούτυρο μάνγκο για τα μαλλιά

Η χρήση βουτύρου μάνγκο για τα μαλλιά είναι γνωστό ότι προσφέρει μια σειρά από οφέλη. Η τακτική χρήση μπορεί να δώσει λαμπερή λάμψη στα μαλλιά σας.

Παρασκευάζεται με επεξεργασία εκχυλισμάτων φρούτων μάνγκο για να παραχθεί ένα απαλό, θρεπτικό και ενυδατικό βούτυρο.

Έχει ελαφριά και λεία υφή και μπορεί εύκολα να ελέγξει το φριζάρισμα και να διατηρήσει τα μαλλιά σας υγιή και δυνατά. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη που έχει στα μαλλιά.

Τι είναι το βούτυρο μάνγκο;

Το βούτυρο μάνγκο προέρχεται από λάδι μάνγκο, μια λιπαρή ουσία που βρίσκεται στους σπόρους του φρούτου. Το εξαγόμενο λάδι επεξεργάζεται με ειδικές μεθόδους για να ληφθεί αυτό το βούτυρο για τα μαλλιά. Επίσης έχει ένα ήπιο άρωμα με κρεμώδη και μη λιπαρή υφή.

Το βούτυρο μάνγκο είναι μια ενυδατική κρέμα με βιταμίνες A, C και E που έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Περιέχει επίσης άλλα φυσικά αντιοξειδωτικά όπως η μαγγιφερίνη. Το χαμηλό σημείο τήξης του κάνει το βούτυρο μάνγκο να γλιστράει εύκολα στις τρίχες. 

1. Μειώνει το φριζάρισμα

Αυτό το βούτυρο μπορεί να σφραγίσει την υγρασία των μαλλιών και να προσφέρει διαρκή ενυδάτωση. Λειαίνει τις τρίχες και επίσης μειώνει το φριζάρισμα. 

2. Μπορεί να προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών

Το βούτυρο μάνγκο είναι πλούσιο σε ελαϊκό οξύ. Μπορεί να ενισχύσει τους θύλακες των τριχών και να προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών. Η κρεμώδης σύσταση του βουτύρου μάνγκο το βοηθά να σχηματίσει ένα προστατευτικό στρώμα πάνω από τα μαλλιά σας και να το ενισχύει ενάντια στο σπάσιμο.

3. Μπορεί να ενισχύσει τον όγκο των μαλλιών

Οι μαλακτικές ιδιότητες του βουτύρου μάνγκο μπορεί να βοηθήσουν στην αύξηση του όγκου των μαλλιών. Η πλούσια σύστασή του παρέχει βαθιά μαλακτική δράση, που οδηγεί στην απαλότητα των μαλλιών σας.

Εάν έχετε λεπτά μαλλιά, η προσθήκη ενός μαλακτικού με βάση το βούτυρο μάνγκο στο πρόγραμμα περιποίησης σας είναι καλύτερο για την υγεία των μαλλιών σας από το να χρησιμοποιείτε μια απλή μαλακτική κρέμα.

Σχήμα φρυδιών: Ποιο είναι το σωστό για το πρόσωπό σας;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Skincare: Πώς θα αλλάξετε τη ρουτίνα σας μετά τις διακοπές σας;

HerNewskl

Πώς θα διαλέξετε το σωστό αντηλιακό;

Her News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τόλμησε το πιο stylish French hair look

HerNewskl