HerNews.gr
Beauty

Meghan Markle: Έκανε το πιο δροσερό καλοκαιρινό μανικιούρ της σεζόν

Meghan Markle

Το “clean girl nail look” ή “glossy nails” είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νέα trends στον χώρο των νυχιών και η Meghan Markle επέλεξε να το υιοθετήσει στην πρόσφατη εμφάνισή της. Αυτό το στυλ μανικιούρ έχει διακριτικότητα και επικεντρώνεται στην καθαρή εμφάνιση και την περιποίηση των νυχιών περισσότερο από το χρώμα του βερνικιού.

Για να δημιουργήσετε αυτό το look, μπορείτε να επιλέξετε απαλές αποχρώσεις όπως nude, λευκό, ροζ ή διαφανές χρώμα. Το σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα γυαλιστερό φινίρισμα που θα δώσει λάμψη στα νύχια. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε διαφανές lip gloss στην επιφάνεια των νυχιών για να προσθέσετε ακόμα περισσότερη λάμψη.

Meghan Markle: Έκανε το πιο δροσερό καλοκαιρινό μανικιούρ της σεζόν

Το μανικιούρ της Meghan Markle με το διάφανο ροζ χρώμα πραγματικά αποπνέει κομψότητα και διακριτικότητα. Το transparent pink είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες γυναίκες θέλουν να διατηρήσουν ένα “ήσυχο” και διακριτικό μανικιούρ, αλλά με μια ελαφριά ροζ πινελιά που προσθέτει λάμψη.

Το “royal εφέ” που αποκτά το μανικιούρ αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας προϊόντων που χρησιμοποιούνται και της τεχνικής εφαρμογής.

Η συνδυασμένη εμφάνιση της διαφάνειας και του απαλού ροζ χρώματος δημιουργεί έναν εκλεπτυσμένο και βασιλικό αισθητικό.

Meghan Markle: Προσέλαβε τον πρώην σωματοφύλακα της Kim Kardashian για να την προστατεύει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι καλύτερες κρέμες μαυρίσματος για σολάριουμ – Θα τις βρεις στο Magic Sun Solarium στον Πειραιά!

HerNews ka

Zendaya: Τα 3 καλύτερα χτενίσματα με πλεξούδες που έχει κάνει ποτέ

HerNewskl

Lip oils: Ήρθαν να αντικαταστήσουν τα lip balms τους καλοκαιρινούς μήνες!

HerNewskl