HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ευχαρίστησε τους στρατιώτες που λιποθύμησαν ενώ έκαναν πρόβα για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξέδωσε ένα σπάνιο προσωπικό σημείωμα για να ευχαριστήσει τους στρατιώτες που συμμετείχαν στην πρόβα γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου μέσα στον καύσωνα.

Πολλοί στρατιώτες λιποθύμησαν – συμπεριλαμβανομένου ενός μέλους της μπάντας που συνέχισε να παίζει τρομπόνι αφού λιποθύμησε – καθώς η θερμοκρασία στο Λονδίνο εκτοξεύτηκε στους 30 βαθμούς το Σάββατο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε στρατιώτη που συμμετείχε στην Επιθεώρηση του Συνταγματάρχη σήμερα το πρωί στη ζέστη. Δύσκολες συνθήκες αλλά όλοι κάνατε πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστώ. W», έγραψε στο Twitter ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Τα βρετανικά στρατεύματα εξασκούσαν το Trooping the Color  πριν από τον ετήσιο εορτασμό γενεθλίων του μονάρχη την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γουίλιαμ, ο οποίος έγινε Πρίγκιπας της Ουαλίας τον Σεπτέμβριο του 2022 μετά τον θάνατο της γιαγιάς του, Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ διεξήγαγε την επίσημη αναθεώρηση των Φρουρών της Ουαλίας για πρώτη φορά.

Καθώς το πλήρωμα στεκόταν μπροστά στον Γούλιαμ ο οποίος ήταν έφιππος, πολλοί στρατιώτες λιποθύμησαν, συμπεριλαμβανομένου ενός φρουρού που φωτογραφήθηκε να καταρρέει στον δρόμο.

Τον μετέφεραν γρήγορα σε ένα φορείο τέσσερις άνδρες.

Ο εορτασμός των γενεθλίων του Καρόλου θα περιλαμβάνει επίσης μια παρέλαση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και μια στρατιωτική πτήση επίδειξης την οποία θα παρακολουθήσει από το εμβληματικό μπαλκόνι του παλατιού.

Παρόλο που ο πρίγκιπας Χάρι, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αγγλία για να καταθέσει κατά της βρετανικής εφημερίδας Mirror Group (MGN), αυτός και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να μην παρευρεθούν στην παρέλαση γενεθλίων του Καρόλου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Maluma: Καλωσόρισε το πρώτο του παιδί με την Susana Gómez (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Πρίγκιπας William: To συγκινητικό γράμμα προς τιμήν της Βασίλισσας Ελισαβετ

HerNewskl

Μπραντ Πιτ: Ποιο ήταν το απίστευτο δώρο που έκανε στην Τζένιφερ Άνιστον για τα 50α γενέθλιά της;

HerNews ka