HerNews.gr
Διεθνή

Maluma: Καλωσόρισε το πρώτο του παιδί με την Susana Gómez (ΦΩΤΟ)

Ο Maluma είναι και επίσημα μπαμπάς ενός κοριτσιού. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί με την κοπέλα του Susana Gómez το Σάββατο 9/3.

«Στις 9 Μαρτίου, στις 8:23 π.μ., γεννήθηκε ο έρωτας της ζωής μας, η Paris Londoño  Gomez», έγραψε στη λεζάντα μιας τρυφερής ανάρτηση στο Instagram με το μικροσκοπικό χέρι της κόρης του, αποκαλύπτοντας το όνομά της.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα γενεθλίων και τις ευχές σας. Susana.. Αγάπη: Σε ευχαριστώ που εκπλήρωσες το μεγαλύτερο όνειρό μου να γίνω πατέρας, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή. Τους λατρεύω», κατέληξε.

Η ανάρτηση περιλάμβανε επίσης στιγμιότυπα του μουσικού να κρατά το κοριτσάκι του και να της χαρίζει ένα φιλί στο κεφάλι, μαζί με μια φωτογραφία της κοπέλας του στο νοσοκομείο, κρατώντας το μωρό τους στο στήθος της μετά τον τοκετό.

 

«Συγχαρητήρια σε εσάς και την όμορφη οικογένειά σας✨✨✨ σας αγαπώ 🥰», σχολίασε η Donatella Versace.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MALUMA (@maluma)

Ο μουσικός ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι περίμενε μωρό όταν έκανε το ντεμπούτο του στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι του “Procura”.

Στο κλιπ, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη σκηνή στην Ουάσιγκτον, DC, τον περασμένο Οκτώβριο, ο Maluma και η Gómez εθεάθησαν να παρακολουθούν ραντεβού με τον γιατρό.

Οι δυο τους ήταν εμφανώς συγκινημένοι όταν είδαν το μωρό τους σε υπερηχογράφημα. Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα νέα με τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια μιας αποκάλυψης φύλου στο The Edge στο Hudson Yards.Ο Μαλούμα και η κοπέλα τουΤο μουσικό βίντεο του MalumaΟ Maluma άρχισε να βγαίνει με την αρχιτέκτονα φίλη του στα τέλη του 2020 αφού συναντήθηκαν στα γυρίσματα ενός μουσικού βίντεο.

Στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι το όνειρό του ήταν να γίνει πατέρας.

«Το να έχω οικογένεια, για μένα, αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος», είπε στο «Entertainment Tonight» τον περασμένο Αύγουστο.

Maluma: Περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του Susana Gomez – Δείτε το φύλο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Το ξέσπασμα του Jay-Z στα Grammys επειδή δε βραβεύτηκε ποτέ το άλμπουμ της

HerNews ka

Ολίβια Γουάιλντ – Τζέισον Σουντέικις: Mήνυση από την πρώην νταντά των παιδιών τους για κακομεταχείριση

Her News

Αποκαλύφθηκε η έκτακτη ανάγκη της οικογένειας του Travis Barker: Η έγκυος Kourtney Kardashian νοσηλεύτηκε για λίγο

HerNews ka