HerNews.gr
Beauty

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε το πιο ανατρεπτικό χτένισμα που την έχουμε δει

Η τελευταία εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με ένα διαφορετικό χτένισμα απέσπασε πολλά κολακευτικά σχόλια.

Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια επιλέγει πάντα στιλ που ταιριάζουν στην προσωπικότητά της και την αναδεικνύουν με κομψότητα. Αυτή τη φορά, εντυπωσίασε με ένα 90s χτένισμα που της πήγαινε πολύ.

Οι δεκαετίες του ’90 επηρέασαν και την Ελένη Μενεγάκη, που δοκίμασε ένα preppy χτένισμα που αποτελούσε σύμβολο της εποχής. Με το δικό της τρόπο, πρόσθεσε θηλυκότητα στο χτένισμα, δημιουργώντας όγκο στις άκρες.

Μήπως ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε την αποτελεσματική τεχνική για όγκο στα μαλλιά; Οι γνωστοί rollers των γιαγιάδων μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε όγκο στις ρίζες.

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε το πιο ανατρεπτικό χτένισμα που την έχουμε δει

Απλά τυλίξτε τα μαλλιά σας γύρω από τους rollers ενώ είναι ακόμα στεγνά και στερεώστε τα με μία φουρκέτα. Πριν τα αφαιρέσετε, απλώστε ένα hairspray για να διατηρηθεί ο όγκος στις ρίζες. Επίσης, αν έχετε λεπτά μαλλιά, μία χτένα με δοντάκια θα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς, καθώς θα συμβάλει στην διατήρηση της απαλότητας των μαλλιών.

Ελένη Μενεγάκη

Το 90s χτένισμα που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη ανανεώνει το στιλ της και την καθιστά πάντα ενημερωμένη με τις τάσεις της μόδας.

Με αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύει ότι μπορεί να δοκιμάζει νέα πράγματα και να εντυπωσιάζει με τον ανεπιτήδευτο και στιλάτο τρόπο που φοράει τα μαλλιά της.

Άρα, ανακαλύψτε τον κόσμο των 90s χτενισμάτων και εμπνευστείτε από την Ελένη Μενεγάκη για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και μοντέρνο look. Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας και να δημιουργήσετε όγκο και υφή που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ανανεώσετε το στιλ σας με ένα υπέροχο 90s χτένισμα.

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Yιοθέτησε το αγαπημένο μας pammy updo!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Margot Robbie: Το Pink Jelly Manicure της είναι μια ωδή στα παπούτσια Barbie

HerNews ka

Selena Gomez: Υιοθέτησε το vanilla blonde και της ταιριάζει πάρα πολύ!

HerNewskl

Tinting Φρυδιών: H αγαπημένη τεχνική των celebrities!

HerNewskl