HerNews.gr
Beauty

Margot Robbie: Το Pink Jelly Manicure της είναι μια ωδή στα παπούτσια Barbie

Η χρονιά της Barbie επεκτάθηκε και στη σεζόν των βραβείων της Barbie , καθώς η πρωτοποριακή ταινία ήταν υποψήφια σε κάθε μεγάλη τελετή αυτή τη σεζόν. Ποιος την εκπροσωπεί εκεί; Αυτή δεν θα ήταν άλλη από την ίδια την Barbie, τη Margot Robbie , η οποία παρελαύνει από κόκκινο χαλί σε κόκκινο χαλί τιμώντας τον καθοριστικό ρόλο της καριέρας της.

Ξεκίνησε στις Χρυσές Σφαίρες, φορώντας ένα φόρο τιμής στη Superstar Barbie του 1977. Πιο πρόσφατα, παρακολούθησε το Screen Actors Guild Award με ένα πολύ θεματικό μανικιούρ.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, η Margot Robbie περπάτησε στο κόκκινο χαλί των διάσημων βραβείων SAG μαζί με τους Jennifer Aniston, Ayo Edebiri , Selena Gomez και άλλους. Αν και η Robbie ανέβηκε στη σκηνή ως παρουσιάστρια με τη συμπρωταγωνίστριά της στην Barbie , America Ferrera , στο κόκκινο χαλί είδαμε το τέλειο ντύσιμο και το μανικιούρ της.

Για να συνδυάσει το μαύρο μίνι φόρεμά της Schiaparelli σε στυλ Andrew Mukamal , η καλλιτέχνης νυχιών της Margot Robbie, Betina Goldstein, εμπνεύστηκε εν μέρει από τις πιο μεγάλες ροζ πινελιές που μοιάζουν με φιόγκο που καταλαμβάνουν ολόκληρη την αριστερή πλευρά του σώματος της ηθοποιού.

Αλλά το πιο σημαντικό, εμπνεύστηκε και τα εμβληματικά παπούτσια gelly της κούκλας (αυτά που σίγουρα προσπαθούσατε να φάτε ως παιδί).

Όλα τα νύχια της Robbie ταίριαζαν με κοντό φυσικό σχήμα που μόλις ξεπερνούσε τα δάχτυλά της. Από πάνω είχε τοποθετηθεί ένα παιχνιδιάρικο ροζ χρώμα που είχε ένα διαφανές φινίρισμα gelly που μας έδινε ακόμα μια κορυφή στα νύχια από κάτω.
Σχεδόν ακριβώς ταίριαζε με τις ροζ πινελιές στο φόρεμά της, η απόχρωση ήταν ένα έντονο ροζ που έπαιζε καλά με τους υποτόνους του δέρματός της.
Το ροζ ζελέ μανικιούρ της Margot Robbie
Παρόλο που το μανικιούρ φαίνεται απλό με την πρώτη ματιά, ο Goldstein δημιούργησε κατά παραγγελία την απόχρωση για την εκδήλωση με όλα τα προϊόντα Chanel.

Νεότερα Άρθρα

Jade roller: Το εργαλείο που επιβάλλεται να εντάξετε στην skincare ρουτίνα σας!

HerNewskl

Hailey Bieber: Yιοθέτησε το glazed donut makeup για βραδινά glam looks

HerNewskl

Αποτρίχωση με Λέιζερ: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε

HerNews ka