HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Το θέμα μητρότητα το νιώθω σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τη ζωή της, για το εάν θέλει να γίνει μητέρα ενώ αποκαλύπτει πως σκέφτεται να κάνει κρυοσυντήρηση.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για τη νέα σελίδα στη ζωή της μετά την απόφαση της να κάνει ψυχοθεραπεία και δηλώνει πιο ήρεμη από ποτέ, αφού πια έχει μάθει να αγαπάει τον εαυτό της και να τον προσέχει.

«Νιώθω αυτή η περίοδος της ζωής μου είναι η πιο ήρεμη και η πιο ουσιαστική. Μου αρέσω όπως έχω εξελιχθεί και με αγαπώ. Με βοήθησε πάρα πολύ να έρθω σε επαφή με τον εσωτερικό μου κόσμο η απόφαση μου να κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να με φροντίζω πια, γιατί δεν το έκανα στο παρελθόν. Επικεντρώνομαι σε αυτό που κάνει εμένα χαρούμενη και όχι τους άλλους».

Όπως είπε, προσπαθεί όσο μεγαλώνει να εξελίσσεται και να παίρνει πιο ώριμες αποφάσεις και όχι βιαστικές.

«Μετά το 2017 που απέκτησα αναγνωσιμότητα έφτασε η στιγμή που είπα ‘’μεγάλωσες, θέλεις άλλα πράγματα στη ζωή σου πια’’. Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι και με όλα αυτά που άκουγα και γραφόντουσαν ήθελα να κλείσω τα παντζούρια και να κλαίω».

«Το θέμα μητρότητα το νιώθω σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή»

Επίσης, αποκαλύπτει ότι ένιωσε πίεση από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το σώμα της αλλά και τις ερωτήσεις που της θέτουν για το αν θα γίνει μητέρα.

Όπως αναφέρει, την αγχώνει πολύ το θέμα της μητρότητας και προσπαθεί να το διαχειριστεί και μάλιστα σκέφτεται να κάνει κρυοσυντήρηση.

«Το θέμα μητρότητα το νιώθω σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή. Είναι αδιάκριτο να ρωτάς μια γυναίκα πότε θα κάνει παιδιά. Υπάρχει στο μυαλό μου η κρυοσυντήρηση. Από τη μια σε βγάζει από το άγχος από την άλλη δεν θέλω να στρεσάρω τον εαυτό μου ούτε με αυτό. Έχω στόχο να δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια σαν τη δική μου και ίσως αυτό είναι που με στρεσάρει. Το παράλογο είναι ότι δεν δέχομαι πίεση όσον αφορά στη μητρότητα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και δέχομαι από εξωγενείς παράγοντες».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε πως δεν θα πει «όχι» σε κάποια τηλεοπτική πρόταση απλά θα είναι πιο επιλεκτική.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Just The Two Of Us – Πρεμιέρα το Σάββατο στις 20:00 στον Alpha

Her News b

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Όσο ένιωθα ότι δεν θέλω να τραγουδήσω το “Φεγγάρι”, δεν το έκανα. Τώρα που νιώθω να το πω το λέω»

HerNews ka

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Ο πρώην σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας έμαθε στον «αέρα» για τον θάνατό της

HerNews ka