HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Girls night: 7 Ταινίες για να δείτε με τις κολλητές

Όταν μαζευόμαστε γυναικοπαρέα και θέλουμε να δούμε ωραίες ταινίες, μας αρέσει να είναι κάτι που θα μας χαλαρώσει και θα μας κάνει να περάσουμε πραγματικά καλά. Επειδή όμως πολλές φορές τυχαίνει να μην ξέρουμε ποια ταινία να διαλέξουμε για να απολαύσουμε παρέα και τα αγαπημένα μας πατατάκια ή ποπ κορν, ακολουθεί μια λίστα με 7 ταινίες που πρέπει να δείτε οπωσδήποτε ως γυναίκες. Έτσι την επόμενη φορά δεν θα σας πάρει πολύ ώρα να διαλέξετε!

Πάρτε τα σνακ σας και περάστε όμορφα βράδια με τις κολλητές σας!

 

27 Dresses

Ένα κορίτσι στα 20 του λατρεύει να παρευρίσκεται σε γάμους και έχει μια τεράστια ντουλάπα με φορέματα παρανύμφων, ερωτεύεται ένα αγόρι, αλλά τα πράγματα αποδεικνύονται ότι δεν είναι όπως τα σκεφτόταν.

How to Be Single

Μπορείτε πάντα να γελάτε με τον Rebel Wilson, οπότε αν έχετε δύσκολες στιγμές ή αισθάνεστε ότι δεν έχετε τη σωστή διάθεση, βάλτε αυτήν την ξεκαρδιστική ταινία και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό από τα γέλια, καθώς ο Reble διδάσκει την Dakota Jhonson πώς να συμπεριφέρεται ως single life girl και να ξεχνάει τον πρώην φίλο της.

To All The Boys I’ve Loved Before

Μια από τις καλύτερες επιτυχίες που έκανε το Netflix τα τελευταία δύο χρόνια. Αν λατρεύετε τις εφηβικές ταινίες πρέπει να την δείτε οπωσδήποτε. Σίγουρα είναι ιδανική για να μπει στην λίστα με τις ταινίες που πρέπει να δείτε με τις κολλητές σας.

Made of Honor

Μια άλλη κλασική ταινία του 2000. Είναι μια από τις καλές ταινίες για girls night, καθώς συνδυάζει όλο τον ρομαντισμό, την κωμωδία, την περιπέτεια, ώστε να μην βαρεθείτε και θα λατρέψετε το τέλος.

Step Up

Αν θέλετε μια νύχτα με τις φίλες σας γεμάτη γέλιο και πολύ χορό, αντί να ξαπλώνετε στον καναπέ, θα πρέπει να ξεκινήσετε με αυτήν την ταινία για να χορέψετε και λιγάκι και να ξεφύγετε από όλη τα αρνητικά vibes που μπορεί να νιώθετε αυτή τη στιγμή.

Letters to Juliet

Μια πολύ ρομαντική ταινία. Είναι σαν την τέλεια ιστορία αγάπης για κάθε κορίτσι και ένα ρομαντικό μαγικό μέρος που βρίσκεται στη Βερόνα της Ιταλίας.

The Devil Wears Prada

Αν σας αρέσει να μην βλέπετε ιδιαίτερα ρομαντικές ταινίες, τότε θα λατρέψετε αυτή με τη Meryl Streep και την Anne Hathway να ταιριάζουν υπέροχα στην οθόνη, ενώ απολαμβάνετε τα υπέροχα κομμάτια μόδας της δεκαετίας του 2000.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

                                                                            

Νεότερα Άρθρα

The Super Models: Το νέο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη Naomi Campbell, Linda Evangelista & την Christy Turlington

HerNews ka

Ιούλιος και Netflix : Όλα όσα θα δούμε !

Her News b

Celin Dion: Θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Love again»

HerNews ka