HerNews.gr
Ψυχαγωγία

The Super Models: Το νέο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη Naomi Campbell, Linda Evangelista & την Christy Turlington

Το Apple TV+ φέρνει ξανά στην οθόνη τη Cindy Crawford , τη Naomi Campbell , τη Linda Evangelista και την Christy Turlington σε ένα νέο ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών με τίτλο «The Super Models».

Το ντοκιμαντέρ από τα Imagine Documentaries και One Story Up σκηνοθετούν ο βραβευμένος με Όσκαρ Roger Ross Williams και η Larissa Bills. Η σειρά ακολουθεί τους θρύλους της πασαρέλας καθώς αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησαν την καριέρα τους και κατέληξαν να κυριαρχούν στον κόσμο του μόντελινγκ. 

Αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις παρέχουν άνευ προηγουμένου πρόσβαση.

Όπως γράφει το logline για τη σειρά, «Τα Supermodels» ταξιδεύουν πίσω στη δεκαετία του 1980, όταν τέσσερις γυναίκες από διαφορετικές γωνιές του κόσμου ενώθηκαν στη Νέα Υόρκη.

Ήδη δυνατές από μόνες τους, η βαρύτητα που πέτυχαν με τη συνένωση τους ξεπέρασε την ίδια τη βιομηχανία και τα brands με τα οποία συνεργάζονταν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Το κύρος τους ήταν τόσο μεγάλο που επέτρεψε και στις τέσσερις να αντικαταστήσουν τις επωνυμίες που παρουσίαζαν, κάνοντας τα ονόματα Naomi, Cindy, Linda και Christy εξίσου εξέχοντα όσο και οι σχεδιαστές που τους έκαναν το στιλ.

Σήμερα, τα τέσσερα σούπερ μοντέλα παραμένουν στην πρώτη γραμμή του πολιτισμού μέσω του ακτιβισμού, της φιλανθρωπίας και της επιχειρηματικής ικανότητας.

Καθώς η βιομηχανία της μόδας συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της – και τους ρόλους των γυναικών μέσα σε αυτήν – αυτή είναι η απόλυτη ιστορία εξουσίας και πώς τέσσερις γυναίκες ενώθηκαν για να τη διεκδικήσουν, ανοίγοντας το δρόμο για εκείνες που θα ακολουθήσουν.

Δείτε το teaser:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Ένα σωρό πράγματα!» – Μια εξαιρετική ρυθμική περιπέτεια

Her News

«Καζαντζάκης»: Στην κορυφή του Netflix η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή

HerNews ka

Βικτόρια Μπέκαμ: Αποκάλυψε ότι συναντούσε τον Ντέιβιντ σε πάρκινγκ για να κρατήσει τη σχέση «κρυφή»

HerNews ka