HerNews.gr
Μόδα

Όλη η ομορφιά του street style

Αν υπάρχει ένα στυλ ντυσίματος που δεν θα μείνει ποτέ εκτός μόδας αυτό είναι το street style. Μπορείτε να το διατηρήσετε μοντέρνο, πολύχρωμο και να κάνετε όποιους συνδυασμούς θέλετε. Αυτή είναι και όλη η ομορφιά αυτού του στιλ.

Καθώς η μόδα είναι συνήθως ευέλικτη, το street style προσαρμόζει τις τάσεις της σεζόν σε κάτι πιο ανεπίσημο για την καθημερινότητα. Δείτε μερικές συμβουλές για να συνδυάσετε κομψές εμφανίσεις γεμάτες προσωπικότητα ακολουθώντας αυτήν την ιδέα.

Street style

Το παν είναι να κάνετε τα πιο βασικά κομμάτια ρούχων να φαίνονται καλύτερα όταν συνδυάζονται σωστά μεταξύ τους. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να μιλήσει και ρισκάρετε όταν πρόκειται για prints και χρώματα και είστε έτοιμες.

Για να το κάνουμε πιο απλό για εσάς, παραθέτουμε μερικά εύκολα βήματα για να γίνετε ένα fashion icon και να φαίνεστε πιο μοντέρνα από ποτέ.

Oversized is the new fit

Το πρώτο βήμα είναι να φορέσετε oversized μπλούζα και να την συνδυάσετε είτε με κολάν, είτε με τζιν. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε sneakers και αυτό είναι όλο το look για μια street style εμφάνιση.

Ρίξτε ένα σακάκι στους ώμους σας

Αυτό λειτουργεί πάντα! Εάν δεν έχετε oversized ρούχα, μην ανησυχείτε. Απλώς βάλτε ένα σακάκι πάνω από τους ώμους και σίγουρα θα τραβήξετε τα βλέμματα. Το σακάκι θα ενισχύσει αμέσως ολόκληρο το ντύσιμό σας και θα σας κάνει να μοιάζετε με fashion girl.

Φορέστε κάτι μέσα από το φόρεμά σας

Ξεχάστε τον παραδοσιακό τρόπο να φοράτε ένα φόρεμα με τιράντες και κάντε το να φαίνεται εντελώς θηλυκό. Ένα street style look έχει να κάνει με το να φορέσεις ένα εφαρμοστό τοπ ή ένα πουκάμισο κάτω από το φόρεμα με τιράντες και να το ολοκληρώσεις με αξεσουάρ. Ανακατέψτε το με χρώματα ή κάντε ένα μονόχρωμο outfit.

Επενδύστε σε αξεσουάρ

Για ένα τέλειο street style, θα χρειαστείτε σίγουρα αξεσουάρ. Γυαλιά ηλίου, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια ακόμα και τσάντες  είναι απαραίτητα. Για να φέρετε τον μοντέρνο και σημερινό αέρα του στιλ, μπορείτε να παίξετε με τις αποχρώσεις των αξεσουάρ ή ακόμα και να στοιχηματίσετε σε κάτι πιο μονόχρωμο.

Λοιπόν, ποια street style χαρακτηριστικά αγαπάς περισσότερο και ποια κομμάτια θα επέλεγες για να ολοκληρώσουν την δικιά σου εμφάνιση;

Μόδα: Οι πιο must τάσεις του καλοκαιριού – Tα έντονα χρώματα κυριαρχούν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζιζέλ: Το 44χρονο super model σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση

HerNews ka

Μπάγια Αντωνοπούλου: Φόρεσε το ιδανικό ’50s style φόρεμα

HerNewskl

Ζιζέλ Μπούντχεν: «Κόβει» την ανάσα με λεοπάρ μαγιό σε νέα φωτογράφιση

HerNews ka