HerNews.gr
Διεθνή

The Weeknd: Έπαιξε φωνητικό μήνυμα της πρώην του Bella Hadid που έλεγε “Μου λείπεις” στη συναυλία του;

Οι θαυμαστές είναι πεπεισμένοι ότι ο The Weeknd δεν έχει τελειώσει ακόμα, με τη Bella Hadid, αφού έπαιξε ένα φωνητικό μήνυμα που φέρεται να είχε από το μοντέλο κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

“Εγώ είμαι. Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός, απλά σε σκεφτόμουν και λυπάμαι για όλα», ακούστηκε να λέει μια άγνωστη γυναικεία φωνή πριν ο The Weekend τραγουδήσει την επιτυχία του 2020 «Blinding Lights».

@inesmarquesmadeira front row at yesterday’s concert, dreams come true #theweeknd #theweekndconcert #theweekndportugal ♬ original sound – Ines Madeira

Ένα απόσπασμα του φωνητικού μηνύματος που δημοσιεύτηκε στο TikTok άφησε πολλούς θαυμαστές να αναρωτιούνται εάν η μυστηριώδης φωνή ανήκε στη Bella Hadid – παρά το γεγονός ότι η ίδια και ο The Weeknd χώρισαν για τελευταία φορά το 2019.

Στην αρχή του ειδύλλου τους ήταν αδιάφοροι ο ένας για τον άλλον και μάλιστα έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στα Grammy του 2016. Ωστόσο, οι δρόμοι τους χώρισαν λίγους μήνες αργότερα.

Οι δυο τους βγήκαν για λίγο με άλλους ανθρώπους πριν αναζωπυρώσουν τον έρωτά τους το 2017.

Για σχεδόν δύο χρόνια, ο Weeknd και η Bella Hadid εμφανίζονταν αγαπημένοι, μοιράζοντας συχνά στιγμιότυπα της κοινής τους ζωής στα social media.

Όμως δεν άργησε να έρθει και πάλι ο χωρισμός τον Αύγουστο του 2019, σύμφωνα με το E!News «Βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη αυτή τη στιγμή, σωματικά και ψυχικά», είπε μια πηγή στο πρακτορείο τότε.

Ένα χρόνο μετά το τέλος της σχέσης τους, οι The Weeknd (πραγματικό όνομα: Abel Tesfaye) κυκλοφόρησε το τραγούδι “Blinding Lights”.

Το μουσικό βίντεο για τη βραβευμένη επιτυχία περιείχε τον ακριβή αυτόματο τηλεφωνητή που ο τραγουδιστής συνέχισε να χρησιμοποιεί από τότε σε συναυλίες.

Οι χρήστες του Reddit υπέθεσαν προηγουμένως ότι η μυστηριώδης φωνή ανήκε στη τραγουδίστρια Ruth Radelet από το ηλεκτρονικό συγκρότημα Chromatics, ενώ άλλοι παραμένουν πεπεισμένοι ότι η Hadid βρίσκεται πίσω από αυτήν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χαβάη: Από κολώνες ηλεκτροδότησης φέρεται να ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά – Στους 99 οι νεκροί

HerNews ka

Charlize Theron: Όταν η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της μπροστά στα μάτια της

HerNews ka

Έγκυος η Σκάρλετ Γιόχανσον – Το κρατούσε μυστικό

Her News