HerNews.gr
Beauty

Νύχια: Όμορφα σχέδια για το επόμενο μανικιούρ σας

Το καλοκαίρι σίγουρα θα φτιάξω δύο φορές τον μήνα τα νύχια μου. Δεν γίνεται εξάλλου να πάμε διακοπές και να μην έχουμε ένα όμορφο μανικιούρ.

Γράφει η δημοσιογράφος Εύη Μακαβέλου

Το υπέροχο με το να κάνετε τα νύχια σας είναι ότι μπορείτε να δοκιμάσετε διασκεδαστικά καλοκαιρινά σχέδια για το μανικιούρ σας. 

Η αλήθεια είναι ότι οι τάσεις στα νύχια δεν αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο ιδιαίτερα, αλλά υπάρχουν κρίσιμες μικρές διαφορές. Πριν από μερικά χρόνια, τα έντονα λευκά νύχια δεν ήταν στις πρώτες θέσεις. Αλλά πέρυσι, το λευκό ήταν το χρώμα που επέλεγε περισσότερο από το 85% των γυναικών για το μανικιούρ τους το καλοκαίρι.

Όσο αφορά το σχήμα το πιο δημοφιλές φαίνεται να είναι το τετράγωνο. Αν τα νύχια σας είναι κοντά μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να κάνετε ακρυλικό ή gel. 

Φέτος έχω μερικές από τις πιο cool τάσεις στα νύχια του καλοκαιριού, μόνο για εσάς.

Μπλε νύχια

Τα μπλε νύχια το καλοκαίρι μου θυμίζουν πραγματικά παραλίες και όμορφους ωκεανούς. Και αυτά τα συγκεκριμένα καλοκαιρινά σχέδια είναι τέλεια για το επόμενο μανικιούρ. Τα κυματιστά σχέδια σε κάθε νύχι με κάνουν να σκέφτομαι τα κύματα της παραλίας και τον ήχο της θάλασσας,  καθώς κάνω μια βόλτα στην ακτή.

Pink nails

Επιλέξτε ένα μείγμα από πορτοκαλί χρώμα και απαλό ροζ για τα νύχια σας και θα έχετε ένα πολύ καλοκαιρινό μανικιούρ.

Floral manicure

Εάν δεν είστε σίγουρες για το τι μανικιούρ να κάνετε στη συνέχεια, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε το floral. Είναι ένα απλό σχέδιο που φοριέται κάθε μέρα. Επιλέξτε κομψά μοτίβα λουλουδιών για μια πιο θηλυκή πινελιά. Όσο για τα καλοκαιρινά χρώματα στο μανικιούρ, προτείνω να διαλέξετε έντονες αποχρώσεις όπως το κίτρινο, το μπλε και το κόκκινο!

Matte nails

Λατρεύω τα ματ φινιρίσματα στο μανικιούρ. Απλώς φαίνονται τόσο κομψά και είναι μια τόσο αναζωογονητική αλλαγή από το συνηθισμένο σατέν ή το γυαλιστερό φινίρισμα. Αλλά εκτός από αυτό, το συγκεκριμένο μανικιούρ τραβάει πραγματικά τα βλέμματα με τον ενδιαφέροντα συνδυασμό πορτοκαλί και μπλε.

Τα μυστικά για ένα καλοκαιρινό makeup

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jared Leto: H επίσημη ημερομηνία λανσαρίσματος της beauty σειράς του!

HerNewskl

Copper Glam: Το ιδανικό μακιγιάζ για το βράδυ των Χριστουγέννων

HerNewskl

Julia Roberts: Μας έδειξε τον τρόπο να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια μας με το eyeliner

HerNewskl