HerNews.gr
Beauty

Τα μυστικά για ένα καλοκαιρινό makeup

Το μόνο που χρειάζεστε για ένα τέλειο καλοκαιρινό makeup είναι να αφήσετε στην άκρη το βαρύ μακιγιάζ και να αποκτήσετε μια λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα, με τα κατάλληλα καλλυντικά.

Οι τάσεις του makeup φέτος θέλουν ροζ χείλη, ζωηρές σκιές και μια λάμψη στα μάγουλα. Εδώ μοιραζόμαστε μαζί σας όλα τα μυστικά για να πετύχετε το makeup που θέλετε.

Αντηλιακό προσώπου

Εάν πρόκειται να βγείτε στον καλοκαιρινό ήλιο, θυμηθείτε να έχετε εφαρμόσει πρώτα ένα αντηλιακό προσώπου για να προστατεύσετε το δέρμα σας. Αυτή είναι μια φιλική εναλλακτική λύση για το μακιγιάζ, αν δεν θέλετε να βάλετε κάποιο foundation.  

Μάτια

Για το τέλειο βλέμμα θα χρειαστείτε ζωηρά χρώματα στις σκιές, όπως το πράσινο, το neon πορτοκαλί, το ροζ και το λαχανί. Είναι στις πιο hot τάσεις του makeup για το καλοκαίρι του 2023. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά τα χρώματα για τα μάτια για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις. Διαφορετικά συνδυάστε μπλε σκιά ματιών στην εξωτερική γωνία του ματιού και πράσινο στο άνω βλέφαρο.

Επίσης το eyeliner είναι ένας άλλος τρόπος για να λάμψετε. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το ροζ eyeliner, που είναι έντονο και πολύ καλοκαιρινό. Το μπλε είναι επίσης must για ένα makeup, για τις διακοπές σας.

Χείλη

Το φετινό καλοκαίρι τα γυμνά χείλη με nude κραγιόν αποτελούν τάση για το makeup. Όμως χρησιμοποιούνται και τα ζωηρά χρώματα όπως το ροζ και το λιλά. Αν σας αρέσουν οι απαλές και απλές εμφανίσεις, περάστε ένα διάφανο lip gloss στα χείλη σας. 

Ροζ makeup

Το ροζ όπως έχουμε ήδη πει και παραπάνω είναι στα top χρώματα και για αυτό σας προτείνουμε ένα ροζ makeup. Ροζ χείλη, ροζ μάσκαρα και φυσικά ένα ζωντανό ροζ eyeliner είναι το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Σπρέι σταθεροποίησης

Όταν έχει πολύ ζέστη καλό είναι να χρησιμοποιείτε σπρέι σταθεροποίησης του makeup. Πριν βάλετε το primer σας ψεκάζετε το πρόσωπό σας. Επίσης ψεκάζετε άλλη μια φορά στο τέλος. Το πλεονέκτημα του σπρέι είναι ότι βοηθά τα καλλυντικά να μείνουν στη θέση τους. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το πρόσωπό σας φρέσκο και λαμπερό.

4 Βήματα για καθημερινό μακιγιάζ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Πότε να κόψετε τα μαλλιά σας (για να μεγαλώσουν πιο γρήγορα) σύμφωνα με το σεληνιακό ημερολόγιο του 2023

HerNews ka

Αντηλιακό: Σε κάθε πρωινή και μεσημεριανή μας έξοδο!

Her News b

Margot Robbie: Ποια είναι τα αγαπημένα skincare προϊόντα που λατρεύει;

HerNewskl