HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μάνος Βυνιχάκης: «Κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει το μακιγιάζ που την κάνει να αισθάνεται όμορφη»

Ο Μάνος Βυνιχάκης, make up artist πολλών επωνύμων παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή της «Ελένης».

Ο γνωστός make up artist Μάνος Βυνιχάκης, που τα τελευταία 4 χρόνια μοιράζει τη ζωή του αναμεσά στην Αθήνα και τη Γαύδο, μιλά για την καθημερινότητα του στην τροχοβίλα του και δίνει συμβουλές για μακιγιάζ.

«Είμαι από αρχές Μαΐου στη Γαύδο. Θα μείνω μέχρι το τέλος καλοκαιριού. Από το 2020 το καλοκαίρι είναι η βάση μου στη Γαύδο και το χειμώνα στην Αθήνα. Όσο μεγαλώνεις δεν έχεις την αγωνία που είχες μικρός να πετύχεις πράγματα».

Για την επιλογή του να μένει στην Γαύδο εξήγησε: «Αυτό που μου αρέσει στη Γαύδο και με ξεκουράζει είναι η ισορροπία που μου χαρίζει. Στη Γαύδο ξυπνάω νωρίς, βάζω την αγαπημένη μου μουσική, δουλεύω, πάω στο μποστάνι μου, ταΐζω τα ζώα μου και πάω για μπάνιο».

Και συμπλήρωσε: «Όταν πρωτοήρθα στη Γαύδο το 1996 «γεννήθηκε» ένας έρωτας, με αποτέλεσμα να πάρω ένα χωράφι και να φτιάξω τη «φασούλα» μου. Ζω στα 25-30 τετραγωνικά μιας τροχοβίλας αλλά έξω το περιβάλλον είναι ένα μεγαλείο»

Αναφορικά με την δουλειά του είπε: «Στην Ελλάδα όλο το star system έχει περάσει από τα χέρια μου και από όλους έχω να θυμάμαι κάτι πάρα πολύ ωραίο. Με την Ελένη έχω δουλέψει πολλές φορές και με έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή. Είναι μια άψογη οικοδέσποινα. Στην Ελλάδα ήμουν ο μονός που ξεκίνησε την επικοινωνία μέσω Youtube το 2007»

«Κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει το μακιγιάζ που την κάνει να αισθάνεται όμορφη. Οπότε no make up shaming», τόνισε καταλήγοντας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βάσια Παναγοπούλου: “Στις σχέσεις και τους γάμους δεν είχα τόσο ταλέντο όσο ίσως έχω στη δουλειά μου”

Her News b

Το Πρωινό: Όπως όλα δείχνουν η Δούκισσα δεν βρήκε τον τηλεοπτικό της “βασιλιά”

Her News b

Βασίλης Τερλέγκας: «Βάφω τα μαλλιά μου όταν χρειαστεί»

HerNews ka