HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αντίδραση της σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα – «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στα MAD VMA 2023 όπου συνάντησε τους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών εκπομπών και έκανε μερικές δηλώσεις από τις οποίες δε γινόταν να λείπουν οι… αναφορές στον Στάθη Σχίζα και τον χωρισμό τους.

Ερωτώμενη για το εάν είναι ελεύθερη αυτή την περίοδο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Με τον Mente Fuerte είμαστε φιλαράκια. Είναι φοβερό παιδί, είμαστε φίλοι, οπότε είναι πολύ πιθανό να μας δείτε να ξαναβγαίνουμε, αφού κάνουμε παρέα. Από εκεί και πέρα είμαι ελεύθερη, είμαι για την Αλεξάνδρα, είμαι για τους φίλους και τις δουλειές μου. Όλο αυτό δεν περιλαμβάνει κανέναν σύντροφο».

«Σε έναν χωρισμό, όπως και μια σχέση δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα. Δεν μου αρέσει να εκθέτω τους συνανθρώπους μου, ακόμη κι εάν ξέρω πως αν το κάνω θα είναι υπέρ μου μια κατάσταση. Δεν το κάνω γιατί σέβομαι τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου».

Τέλος σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το μόνο που απάντησε ήταν: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Επικεφαλής κλείδωσε δύο φορές την πόρτα του γραφείου για να βάλει το χέρι του μέσα στη μπλούζα μου»

HerNews ka

«Έλεος!» με τον Αντώνη Σρόιτερ – Ο πρώτος καλεσμένος της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη

HerNews ka

Μέγκι Ντρίο και Ραμόνα Βλαντή στάζουν φαρμάκι η μία για την άλλη

Her News