HerNews.gr
Μόδα

MAD VMA 2023: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς

Tα MAD VMA 2023 είναι ξεκάθαρα ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός του καλοκαιριου΄στην Ελλάδα και έλαβε χώρα στο στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (tae kwon do).

Παρουσιαστής δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον θέμα Γεωργαντά, ο οποίος είναι αγαπητός σε τους. Στα βραβεία βρέθηκαν διάσημοι καλεσμένοι και μοναδικές παρουσίες. Η ομάδα του hernews.gr συγκέντρωσε τις πιο λαμπερές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην μουσική αυτή βραδιά.

MAD VMA 2023: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς

Καλομοίρα

Η Καλομοίρα έκανε μια ακόμη μοναδική εμφάνιση με το υπέροχο total white look της. Πιο συγκεκριμένα φόρεσε ένα κουστούμι με τη διαφορά να κάνουν οι παγιέτες που τονίζαν τους ώμους. Επίσης, το flare τζιν της έδωσε έμφαση στη γυμνασμένη σιλουέτα της.

MAD VMA 2023

Genevieve Majar

Η Genevieve Majar έκανε μια εμφάνιση στην οποία δεν την είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα με ένα chic tulle dress Costarellos που είχε bustier top σε τέλεια aqua απόχρωση. Φυσικά το συνδύασε με κομψά κοσμήματα από Minas.

Genevieve Majar

Αναστασία

Μια από τις πιο διάσημες πρωτοεμφανιζόμενες είναι η Αναστασία η οποία βρέθηκε στο μουσικό θεσμό των MAD VMA 2023. Η ίδια φόρεσε ένα εντυπωσιακό sculpture silver top το οποιο προτίμησε να συνδυάσει με μια μοναδική μάξι λευκή φούστα.

MAD VMA 2023

Τάνια Μπρεάζου

Ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν η Τάνια Μπρεάζου λόγω της φούστας με βολάν. Η ίδια προτίμησε να φορέσει ένα πιο από shirt top. Η εμφάνιση της ολοκληρώθηκε μ πολύχρωμους φιόγκους στα μαλλιά της.

Τάνια Μπρεάζου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια πιο classy εμφάνιση στον μουσικό θεσμό, επιλέγοντας να φορέσει ένα maxi black dress το οποιο ειχε cut outs.  Σίγουρα αναμένεται να γινει bold statement για καλοκαιρινές βραδινές εμφανίσεις.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε ξεκάθαρα από τις πιο σέξυ εμφανίσεις της βραδιάς, καθώς φόρεσε μια λευκή ολόσωμη φόρμα που είχε sheer details, Ιrene Agelopoulos.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια εμφάνιση, στην οποία και δεν την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, καθώς φόρεσε ένα satin μπλε σύνολο όλο cut outs.

Mad VMA

 

Ελένη Φουρέιρα – Έλενα Παπαρίζου: Το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα στα MAD VMA 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Paris Hilton: Περπάτησε στην πασαρέλα του Mugler για την άνοιξη του 2024

HerNews ka

Diana: Αυτό ήταν το αγαπημένο της animal printed μαγιο

HerNewskl

Τι πρέπει να έχετε πάντα στην τσάντα σας

Her News b