HerNews.gr
Μόδα

Kate Middleton: Οι πολλές έννοιες πίσω από το ρούχο που φόρεσε στο Trooping the Color 2023

Για το πρώτο της Trooping the Color ως Πριγκίπισσα της Ουαλίας, η Kate Middleton επέλεξε μια ζωντανή εμφάνιση που τίμησε ταυτόχρονα τον σύζυγό της, την πεθερά της, τη χώρα της και την αποικία της.

Στην τελετή του Σαββάτου, η Kate Middleton ξεχώρισε με ένα σμαραγδένιο πράσινο φόρεμα από τον γεννημένο στη Σιγκαπούρη σχεδιαστή Andrew Gn, έναν νέο σχεδιαστή στην γκαρνταρόμπα της.

Η επιλογή φάνηκε να είναι ένα νεύμα για το βραβείο Earthshot του πρίγκιπα Ουίλιαμ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Η Kate Middleton είχε συνδυάσει την εμφάνιση με ένα ασορτί καπέλο Philip Treacy, σκουλαρίκια από ζαφείρι και διαμάντια που ανήκαν στο παρελθόν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και μια χρυσή καρφίτσα από τριφύλλι Cartier με ένα μόνο σμαράγδι, που φοράει συχνά την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Η καρφίτσα ανήκει στους Ιρλανδούς Φρουρούς και δανείζεται τακτικά σε βασιλικές γυναίκες που συνδέονται με το σύνταγμα, σύμφωνα με το The Court Jeweler.

Η απόφαση της πριγκίπισσας να ντυθεί με πράσινο χρώμα ήταν επίσης ένα νεύμα για το σύνταγμα, καθώς και για την πατρίδα της. Το πράσινο είναι μια κυρίαρχη απόχρωση στη σημαία της Ουαλίας, η οποία απεικονίζει έναν κόκκινο δράκο σε ένα πράσινο και άσπρο πεδίο. 

Η Κate Middleton δεν ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας της Ουαλίας που επέλεξε να φορέσει χρώματα της σημαίας στο Trooping the Colour.

Οι γιοι της πρίγκιπας Τζορτζ και ο πρίγκιπας Λούις φορούσαν και οι δύο κόκκινες γραβάτες, ενώ η κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ φαινόταν αξιολάτρευτη με ένα λευκό φόρεμα με γιακά με κόκκινο φιόγκο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, εν τω μεταξύ, φόρεσε την κυρίως κόκκινη στρατιωτική του στολή για την περίσταση, ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του πληρώματος στην Ουαλία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κόκκινο φόρεμα: Μαγνήτισε τα βλέμματα με τις δημιουργίες του Atelier Rene

HerNews ka

Kylie Jenner: Κάνει βουτιά στη θάλασσα με εξώπλατο φόρεμα

HerNews ka

Kylie Jenner- Met Gala 2022: H συγκινητική ιστορία πίσω από το νυφικό που επέλεξε

HerNewskl